ЛАЙФСТАЙЛ

Яко “захапаха“ Веселина от “Игри на волята“, а тя… СНИМКА

Веселина Ефремова от „Игри на волята“ вече понася зверски критики, въпреки че са минали броени дни от старта на екстремното риалити шоу в ефира на Нова тв.

Най-възрастната участничка в този сезон, която не е спортна, а арт натура, успя за нула време да си навлече серия от възмутителни коментари с поведението си. Някои от участниците вече открито й се изнервят, което пък автоматично я превръща в лесна мишена за номинации.

В последните епизоди Веселина изпъкна с доста култови коментари, които не останаха незабелязани в социалните мрежи.

„Чувствам се като умиращия лебед“, отсече Веселина и моментално предизвика вниманието в мрежата. „Това Мани в костюм ли е?“, „Много претенции и постоянни оплаквания, не знам какво друго да кажа за Веселина“,  „След като нищо не ú изнася, не знам защо изобщо се е записала в такъв формат“, гласят малка част от коментарите в Инстаграм по неин адрес.

Художничката от София обаче, поне засега не дава вид да се впечатлява от коментари по свой адрес. Дори се е амбицирала да дразни още повече съотборниците, които я критикуват. „Изглеждайте като мен, дръжте се като мен. Чувствам се като 19-годишна“, отсича блондинката във визитката си за шоуто.

ПРОЧЕТИ

Back to top button