СВЯТ

Жена опита да убие мъжа си с отровна змия

Индийка и неин съучастник опитали да убият съпруга, използвайки отровна змия. Това съобщава Times of India.

41-годишният Вишал Патил от Нашик, щата Махаращра, се скарал със съпругата си Сони малко преди нападението. Жената отишла при родителите си в друг град, но Вишал тръгнал след нея и я върнал обратно в Нашик.

След това Сони седнала да пие със съпруга си, когато неочаквано в къщата пристигнал неин приятел. Заедно с него жената нападна Вишал. Започнали да го бият с тъпи предмети и му счупили ръката. Тогава съучастниците започнали да душат мъжа, но той се съпротивлявал с всички сили. Тогава приятелят на Сони извади отровна змия от торбата, която беше донесъл със себе си, и я сложил върху Вишал.

Змията ухапала мъжа по врата, след което Сони и съучастникът ѝ избягали. Вишал успял да се свърже със свои приятели и съседи, които го откарали до най-близката болница. Лекарите установили, че жертвата е ухапана от пепелянка дабоя – най-често срещаната отровна змия в Южна Азия. Лекарите незабавно приложили лечение на Вишал и спасили живота му. Мъжът е опериран и за други наранявания. В момента е в болница в стабилно състояние.

Въз основа на показанията на жертвата полицията образува наказателно дело срещу Сони и нейния съучастник. Престъпниците все още са на свобода.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button