ЛАЙФСТАЙЛ

Бесен скандал в “Хелс Китчън“, валят сурови закани за бой

В „Хелс Китчън“ става страшно, но вместо да се се бият за първото място в предаването, мъжете се джавкат за жена. Симона този път се оказа повод за раздор при мъжете, тъй като възлюбеният й Митко прояви голяма ревност. 

Той скочи на приятеля си Нинов, че под носа му флиртува с неговата жена. Докато е бил в басейна и си говорил с всички, съвсем естествено си разменил и няколко думи със Симона, което не се понрави на гаджето й.

 

„Беше си показал ци*ите вчера в басейна. За две минути изчезнах и видях какво стана. Черен си ми пред очите, аз те знам, ти си лаладжия“, започна да сипе обиди по адрес на Нинов, който едва успя да запази спокойствие, въпреки буйния си характер.

„Ако има нещо, аз ти се извинявам. Нямам нищо към Симона. Ако съм те издразнил с нещо, пак извинявай. Не знам какво те е накарало да си промениш мнението и съжалявам, защото те имам за близък“, категоричен е Нинов. 

„Аз съм първичен, говоря ти за вчерашната ситуация. Изчезнах за точно две минути, връщам се, ти киснеш там, на какъв се правиш? Ти си пълен лицемер и сега ми наглееш“, не успя да скрие емоциите си Митко. 

„Такива обиди не мога да изтърпя дълго. Аз за такива работи съм лежал две години и половина, не, не, ще направя беля наистина. На крачка съм, познавам се, имам много гаден характер, не мога повече да търпя това, каза пред продукцията Нинов. 

Този конфликт се разрасна и резултатът е, че най-вероятно тези двама мъже ще трябва да бъдат разделени. Зрителите застанаха на страната на Нинов в конкретната ситуация.

„Митко се кара. Нинов няма претенции към момичето. Защо не показаха сцената на басейна? Почвам да се чудя дали Симона не врътна нещата….  Вчера, по време на играта, тя не седна до Димитър. Стоя между други двама….. Знае ли човек…“, гласи един от коментарите. 

Каквото и да е правил Нинов навън, вчера няколко пъти се опита да се разбере с Димитър, който открито го провокираше.

ПРОЧЕТИ

Back to top button