ЛАЙФСТАЙЛ

Голяма промяна в живота на Глория: Отново прие до себе си…

Голяма промяна се случи в живота на фолкпевицата Глория, за която едва ли и самата тя е била напълно подготвена. Изпълнителката не си говореше с родния си брат Николай Иванов доста дълго време, но напоследък се е случил изненадващ обрат.

Двамата даже отпразнуваха възраждането на отношенията си с клип от скорошно домашно парти, на който дори Глория е пяла на ушенце на брат си. Промяната в живота й предизвика много реакции и от страна на феновете на примата на родния поп фолк.

А песента, пята на ухо, била не коя да е, а прочувствена песен на Софи Маринова, в която се пее за „любов завинаги“. Както се казва – посланието е повече от ясно и вероятно е знак, че повече такова отдалечаване в отношенията едва ли ще бъде допуснато между двамата.

На финала на домашното видео пък братът на Глория – Николай, се приближава до нея с чаша в ръката, прегръща я и обсипва с целувка бузата й.

Николай дълги години е бил черната овца в семейството. За него не се знае много в публичното пространство, освен, че върти бизнес със зеленчуци и редовно предприема дълги пътувания из Европа. Живее под един покрив с дама на име Цветелина, от която има син.

А отношенията между него и Глория се влошили преди години, след като Николай е арестуван в Амстердам. След 24-часов престой в ареста обаче, той е освободен, защото ставало въпрос за друг Николай, също роден в Русенско, но бивш футболист в „Дунав“ и „Светкавица“. Съименникът на брата на певицата бил издирван от полицията в Холандия по подозрение в участие в балканска банда за източване на кредитни карти./

ПРОЧЕТИ

Back to top button