ЛАЙФСТАЙЛ

Ники Кънчев с първи думи за “Стани богат“: Готино е да…

Както вече ви информирахме преди седмица, една от големите легенди на българския телевизионен ефир – Ники Кънчев, се завръща на екран като водещ на емблематичната игра „Стани богат“ по bTV, с която стартира и неговата кариера в телевизията.

Обичаният журналист и радио водещ ще задава въпросите на участниците в най-популярната игра за знание в света. Но преди да седне на стола на водещия, всички очакваха с нетърпение първата му реакция – в случая във фейсбук профила му.

„Готино е да се завърнеш у дома!“, това е написал Ники Кънчев в мрежата.

Кратко, ясно и достатъчно красноречиво, а думите му, съвсем очаквано, предизвикаха вълна от реакции.

Припомняме, че през есента на 2022-ра година популярният тв водещ застана начело на чисто ново предаване в ефира на Нова тв – куиз шоуто „Голямото преследване“, което обаче просъществува твърде кратко. Така Ники Кънчев се завръща, след години пауза, към първата си и може би най-голяма тв страст – „Стани богат“.

„Стани богат“, който е формат на Sony Pictures Television, е една от най-гледаните продукции в българския ефир, която вече над 20 години не спира да вдъхновява. И през новия сезон тя ще предложи на зрителите на bTV обогатено съдържание, интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство.

ПРОЧЕТИ

Back to top button