ЛАЙФСТАЙЛ

Карбовски каза истината за Милена: Бях бит, защото… ВИДЕО

Ситуацията с рокпевицата Милена Славова, срещу която е заведено дело за дискриминация, става все по-подкрепяна публично не само от популярни лица, но и от обикновени граждани.

В кампанията в нейна защита се включи и журналистът Мартин Карбовски, който направи серия от изненадващи признания, които шокираха дори и самата Милена.

Карбовски покани Милена, за да говорят в YouTube канала му и използва възможността да разкрие нещо, което едва ли някой е подоризал за него.

„Аз бях влюбен в теб! Милена Славова, обичам те вечно, копеле! Ти си жестока!“, заяви Карбовски, гледайки Милена в очите по време на разговора им, а тя остана шокирана.

„Много ме разцепи с този анонс“, призна певицата.

Журналистът разказа също, че бил бит от милиционери през 1988 година. “ Аз им показвах разни неща и им пеех „Ала-бала“ върна лентата назад той и добави, че тогава е бил „не само комсомолец, а и ЗКПЧ“. След секунда обаче, се усети, че е излъгал, и добави, че не е бил ЗКПЧ (заместник-командир по политическата част в социалистическата част), а отговорник по културно-масовата активност в учебно заведение.

„И вие бяхте тези, които трябваше да жигосваме. Вие бяхте гадните пънкари, които разрушават социализма. Като чух обаче колко живо, смело и ужасно весело е това, което ти правиш, си казах: „Е… съм ги в комунистите!“, призна Карбовски.

И за да е картинката пълна, Милена, която слушаше спокойно емоциите на журналиста, рискува да си навлече ново дело, евентуално за клевета, след като спомена, че Евгени Минчев й е казал, че хората, които я съдят, употребяват специфични неща.

„Не са! Но най-голямата др.га е властта, те искат това“, направи опит да я извади от ситуацията Карбовски. И я предизвика да говори и за руското влияние, тъй като е дошла в студиото му с пръстен с руски двуглав орел. „В самолета за Америка ми казаха, че е албански. Казвали са ми и че е фашистки“, отвърна певицата.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button