СВЯТ

Момиче отказа да покани майка си на сватбата заради постъпка отпреди седем години

Потребителка на Reddit сподели история за това как се е отказала да покани майка си на своята сватба. Според момичето причината е постъпка на нейния родител отпреди седем години.

Авторката на поста пише, че майка й се е омъжила за втори път, когато тя самата е била на 13 години. „Тя винаги ми казваше, че аз ще хвърля цветя на нейната сватба и аз бях безумно щастлива от това“, спомня си тя.

Впоследствие обаче майката забранила на дъщеря си да присъства на тържеството, обяснявайки го с това, че тя и брат й ще имат нужда от детегледачка.

„Децата на младоженеца бяха на тържеството, леля ми и чичо ми също бяха там, но не позволиха на мен и брат ми, който е с увреждания, да сме част от тържеството, което много ме натъжи“, оплаква се героинята на историята.

След случилото се, както отбелязва разказвачката, тя не е говорила с майка си две седмици. „Сега съм на 20 години и този път ще се женя аз. Няма да поканя майка си на сватбата“, пише авторката на историята. По думите й жената била възмутена от решението на дъщеря си и спряла да контактува с нея.

В коментарите под публикацията мнозина предположиха, че майката е поискала да скрие дъщеря си и брат й с увреждания от семейството на любимия си и подкрепиха решението на разказвачката. „Кажете й, че е много стара и има нужда от помощник и затова не може да дойде“, посъветва момичето един от коментиращите.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button