ПОЛИТИКА

Абсолютно малоумие: Тошко Йорданов побесня след срещата с Радев СНИМКИ

„Отговорността за това служебно правителство е на управляващата сглобка и най-вече на ПП-ДБ, който участваха в този процес. Каквото и да се случи вината е тяхна и на никой друг“ – това остро мнение изрази шефът на ПГ на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов след разговора при президента Румен Радев.

припомня, че по-рано днес .

Взе го Ивайло Вълчев, който каза, че.

Снимки: Георги КОЛЕВ,

„Радев ще направи всичко възможно процесът по избор на служебен премиер да е максимално бърз и да не се стигне до криза. Но каквото и да се случи отговорността е на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, но най-вече на Промяната“, отсече Йорданов пред „Дондуков“ 2.

Снимка: Георги КОЛЕВ,

„Предупреждавахме ги, но човек трябва да има и мозъчен капацитет, а не само желание!“ – допълни той по адрес на ПП-ДБ.

Радев е поставен пред свършен факт“, категорично заяви Йорданов и поясни: „Следващият парламент ще търсим конституционно мнозинство, за да оправим Конституцията.

Абсолютно малоумие е това, което направиха!“.

Снимка: Георги КОЛЕВ,

„Според мен едно от най-абсурдните твърдения се случиха вчера в сградата зад нас, когато този, който сам се провъзгласи за академик – Денков, заяви, че най-страшното е, че сега пак ще трябва да имаме нови избори“, това каза пък Станислав Балабанов.

„Той сам се унизи и изпълняваше политически поръчки 9 месеца. Надявам се изборите да бъдат чистилище за всички тези хора“, заяви още Балабанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button