ПОЛИТИКА

Антон Кутев: Ако не е минал по Пътя на Копринката, по кой път е минал Кирил Петков, за да стане министър?

Антон Кутев направи интересен коментар относно Пътя на Копринката. В ефира на БНТ той запита: Ако не е минал по Пътя на Копринката, по кой път е минал Кирил Петков, за да стане министър?

„Какъв е механизът – Копринков е предложил списък с определени хола на президента. Той ги е погледнал, предценил е кои стават и е пратил за проверка в ДАНС. После се е минало към политическо назначение.

Кирил Петков не е знае ли, че е минал по този път ли? А откъде да мине? Явно има друг път, по който е станал министър“, отсече бившият говорител на службните кабинети на Румен Радев

Антон Кутев коментира предстоящата ротация на правителството. Според мен президентът Румен Радев няма да бави процедурата около връчване на мандата.

„Може да има заяждание по пътя, но ротацията ще се случи и ще се случи по правилата на Бойко Борисов. Едва ли ПП ще съботира избора на нов кабинет, защото иначе отиват на избори.

Според мен Николай Денков не става за външен министър. Стана ясно, че тези от сглобката се мразят. Едните искат едно място повече. Спорът ще завърши в полза на Борисов. Не вярвам в неговите перфекти избори за тази позиция.

Няма да има партия „Трети март“ на 3 март. Или поне няма да има такава, зад която стои Румен Радев“, коментира Кутев.

ПРОЧЕТИ

Back to top button