Филми и Сериали

Василиса Володина даде седмичния хороскоп от понеделник 18 декември до неделя – 24ти! Онлайн информация и резюме

Обичаната астроложка Василиса Володина направи своята прогноза:

Овен
През тази седмица овните могат да получат предизвикателни професионални предложения. Желателно е преди да се впуснат в тях, да премислят всеки един акцент и дали ще бъде изгодно. Препоръчва се на представителите родени под знака на Овен да обърнат сериозно внимание на здравето си, да приемат повече витамини и хранителни добавки за имунната система. В личен план предстои период на хармонични отношения с близките.

Телец
Седмицата е благоприятна да се разрешат важни проблеми. Представителите на зодия Телец следва да бъдат уверени в своите способности и да имат ясна представа какво да очакват от живота. Могат да си направят списък с цели, които искат да постигнат. Желателно е да не се обръщат към миналото, а да продължат напред, ще изпитат лека носталгия по отминали събития, но трябва да знаят, че са взели най-доброто решение.

Близнаци
За тази седмица родените под знака на Близнаци трябва да си направят гъвкава стратегия с променлив график, тъй като не всичко ще премине според техните очаквания. Важното е да не губят време в нерви и отчаяние, а да помислят за най-доброто решение. Този период е благодатен да се раздели личен от професионален живот.

Рак
През тази седмица следва да се въздържате от откровени и емоционални разговори. Не споделяйте съкровените си тайни дори с близките, тъй като това може да бъде използвано срещу вас. Препоръчва се през тази седмица да избягвате бизнес с хора, които Ви привличат физически, можете да си навлечете потенциални проблеми в работен план. Опитайте се да запазите спокойствие и да се фокусирате върху себе си.

Лъв
Тази седмица не чакайте одобрение от другите, не си губете времето в чакане нещо да се случи, нещо да се промени. Важно е да продължите напред, да дерзаете и да гоните целите си. Самотните представители на Лъв могат да бъдат неспокойни и това се дължи н страх от самотата. Отворете сърцето си за нова любов, предстои интересно познанство.

Дева
Не се препоръчва на родените под Дева да правят сериозни планове за седмицата, не трябва да дават и обещания, които не могат да спазят. Това ще се отрази както в личен, така и в професионален план. Внимание следва да се обърне на финансите и да не се дават или взимат пари назаем. Вслушайте се в съветите на опитни хора, те могат да бъдат полезни, не ги пренебрегвайте.

Везни
През тази седмица родените под знака на Везни ги очакват положителни промени във финансовия сектор, трябва обаче да обърнат внимание на планирането и бъдещите перспективи.
Везни, изразявайте се ясно, когато обсъждате сериозни и важни въпроси, управлявайте правилно емоциите си. Периодът е благодатен да потърсите интересни идеи, ще бъдете продуктивни.

Скорпион
Тази седмица ще премине в спокойна атмосфера, опитайте се да запазите хармонията в работния процес и да избягвате евентуални конфликти. В личен план отделете време на любимите хора и им покажете колко ги обичате и какво са те за Вас.

Стрелец
Тази седмица родените под знака на Стрелец ще се носят на вихъра на любовта. Очакват ги романтични мигове, ще се занимават с неща, които им носят радост. Среща с приятели ще направи седмицата още по-специална и ще се отрази благоприятно на общото настроение.

Козирог
Тази седмица е важно родените под знака на Козирог да избягват стреса, да не се претоварват и да запазят максимална доза спокойствие. Важно е да се спести енергия, тъй като тя ще е необходима за изпълнение на важни и значими задачи.

Водолей
Родените под знака на Водолей следва тази седмица да не хвърчат високо в небесата и да не си поставят цели, които не могат да достигнат. Трябва да преценят внимателно възможностите си. Следва да не губят оптимизъм, тъй като нещата ще им се получат.

Риби
Родените под знака на Риби следва тази седмица да прекарат своето време в приятна компания и да си почиват максимално повече време. Трябва да отложат максимално дълго сериозните въпроси и да отделят време за развлечение и за себе си.

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

The post Василиса Володина даде седмичния хороскоп от понеделник 18 декември до неделя – 24ти! appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Василиса Володина даде седмичния хороскоп от понеделник 18 декември до неделя – 24ти! представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Василиса Володина даде седмичния хороскоп от понеделник 18 декември до неделя – 24ти! Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Василиса Володина даде седмичния хороскоп от понеделник 18 декември до неделя – 24ти! Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button