ЛЮБОПИТНО

Вендически хороскоп: Тази зодия ще се къпе в пари и щастие през 2024-а

Ведическият хороскоп е един от най-древните и точни. Изчисляването му за вашия знак не е лесно, само професионалист може да го направи, защото не съдържа познатите ни зодии – знаците тук се наричат ​​„накшатри“. В зависимост от датата на раждане, човек принадлежи към една или друга накшатра, която от своя страна е тясно свързана с движението на Луната.

Астролозите, които правят прогнози въз основа на такъв хороскоп, вярват, че законът на кармата действа в живота на всеки човек: всичко, което се случва, е справедливо следствие от нашите действия, решения, мисли и дела.

Тюменският астролог и нумеролог Кристина Янченко разказа каква ще бъде тази година и използва не традиционните 27 накшатри, а обичайните 12 знака на Зодиака.

Според нея всеки от тях може да разчита на подкрепата на Вселената, но има и такива, към които ще прояви особено благоволение.

Щастливци ще са родените под знака на Лъва. Годината ще бъде благоприятна за тях, особено за тези, които мечтаят за кариерно израстване. Астрологът предупреждава, че някои ще трябва да се погрижат да преживеят адекватно възходите и паденията, които могат да се случат през годината, пише glasnews.bg.

През първата половина на Годината на Дракона ще бъде в добро здраве, Лъвовете ще разберат, че имат влияние и привлекателност, а околните са готови да им помогнат в бизнеса. Възможно е те да могат да пътуват на дълги разстояния.

В общуването обикновено дипломатичните Лъвове могат да станат директни и груби, което може да разочарова близките, така че астрологът ги съветва да внимават с думите си, особено с партньори, в отношенията с които ще има липса на романтика.

След 1 май ще започне втората половина на годината, която ще бъде подходяща за нова вълна на подобряване на семейството и нормализиране на отношенията. Лъвовете ще могат да добавят романтика към тях и в същото време да попълнят семейните активи, като си купят кола, нов дом или лятна къща.

Възможни са здравословни проблеми, астрологът съветва да се грижите за гърлото си. И също така внимавайте на магистралата, защото… Възможни са инциденти.

Ранното ставане може да донесе още по-голям късмет на Лъвовете. Янченко смята, че колкото по-рано стават, толкова по-успешни ще бъдат дните им. Ако е възможно, трябва да засадите няколко дървета, за предпочитане дъб или лиственица. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

ПРОЧЕТИ

Back to top button