ОБЩЕСТВО

Главсекът на МВР с първа официална информация за показното убийство в София

Касае се за убийство на лице на име Мартин Божанов. Касае се за изстрели с огнестрелно оръжие, които са попаднали в тялото и може би в главата. Това съобщиха пред журналисти от прокуратурата.

Цяла нощ екипите ще работят на място и ще се събират доказателства.

По думите на градския прокурор на София Илияна Кирилова, в годините Божанов е бил в годините интересен покрай делото Крашевски.

„В момента в СГП има подадени сигнали за заплаха от негова страна спрямо магистрати. По делото се работи, разпитват се свидетели. Установяват се и други неща.

Имаме сигнали, подадени от магистрати, за отправени заплахи. Към момента нямаме заподозрени. Работи се усилено, включително и за имотни измами“, уточни тя.

„В началния етап сме, в момента се извършва оглед на местопроизшествието, установяват се свидетели, очевидци.

Извършено е тежко престъпление, всички сили са вдигнати на крак. Работим да установим извършителя на убийството“, каза на свой ред главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

„Малко преди 20 часа е получен сигналът за престъплението. Веднага след приемането на сигнала са реагирали колегите. Целият ресурс на СДВР е включен в издирването. В началната фаза сме“, уточни той.

Към този момент няма официална версия, нито заподозрени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button