ЛАЙФСТАЙЛ

Голям ден за Катя и Здравко от “Ритон“, днес двамата… СНИМКИ

Днешният 23 декември носи особено очарование в живота на Катя и Здравко от „Ритон“. Най-успешният ни роден дует има голям повод да празнува – тяхната 45-годишнина, откакто са семейство.

Любимите изпълнители на поколения българи, които винаги знаят как да изненадат с нещо ново феновете си, днес ще честват любовта, само ден преди най-семейния празник Бъдни вечер.

Катя и Здравко на сватбения си ден.

Снимки: Личен архив на „Ритон“

Една от най-емоционалните изненади за звездното семейство на този ден идва от техния фенклуб, откъдето те получават своята „Звезда на Славата“, придружена от вълнуващо послание.

За любовта на Катя и Здравко могат и са се изписвали много страници, но е факт, че и до днес тя прилича на филмов сюжет, в който със сигурност са преплетени много музикални ноти. Още през 1987 г. излиза песента им „Брак по любов“ – неслучайно, и явно като предвестник на дългата им житейска история от там нататък.

Двамата винаги са демонстрирали взаимната си обич и от сцената, по време на концертите, но и не са пропускали да се провокират с усмивка един друг – така, както вероятно го правят и в живота си. Съвсем скоро двамата ще имат поредната добра възможност да разкрият не само емоциите, но и най-новите си песни.

На 18 март Катя и Здравко канят всички на бляскав грандиозен шоу спектакъл в зала 1 на НДК, а поводът е особено специален – рождения ден на Катя. И, разбира се, няма как да не поднесат златните си хитове, но ще запалят емоциите и с най-новите си песни, някои от които вече са със заявка за потенциални хитове.

„Елате ни на гости, на рожден ден“, казват Катя и Здравко към феновете си, а билетите за грандиозния им спектакъл вече се продават. Възможността да празнуват заедно със своите любимци със сигурност е нещо, което почитателите им няма да изпуснат.

ПРОЧЕТИ

Back to top button