ПОЛИТИКА

Грандиозен скандал взриви ефира, Делян Добрев попиля Цветанка Ризова

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев влезе в остър сблъсък с водещата на bTV Цветанка Ризова. Повод за недоволството му бе начинът, по който журналистката се държи с него.  

„Вчера Венко Сабрутев 10-15 минути сипе лъжи и плюе срещу мен, а сега не ми давате да се изкажа. Беше редно да го прекъснете, защото ме няма да се защитя“, скастри я той.

„Не съм го гледал вчера, приятели ми се обадиха, за да ме попитат дали няма да се защитя и аз реших да го направя. От този човек няма какво да се научи, той е един партиен комсомолец, който е дошъл тук, за да си каже тезите.

Две са причините да сипе обиди по мой адрес. Едната е, че всеки път, като заговоря за Русия и за това как Промяната е финансирала режима на Путин, те го пращят да плюе по мен. Втората е, че има лични отношения с г-н Василев.

Той идва, защото партията му е поръчала и за да защити Василев, защото се разбра, че той се е возил в колата на шефа на „Лукойл“ и е ходил в централа им в почивен ден.

Идвам с фактурите. Това са парите, които Промяната е изпратила на Путин, купувайки руски нефт. Година и 10 месеца купуваха руски нефт и платиха на режима на Путин близо 6 млрд. долара“, заяви той.

„Сабрутев е толкова чувствителен на тема Русия, защото е служител на „Газпром“, в продължение на години е взимал пари от там. Как служителят на „Газпром“ да не скочи

И шизофреник май ме е нарекъл… Много по-здрав съм, отколкото Асен Василев и Кирил Петков“, посочи в заключение Добрев.  

ПРОЧЕТИ

Back to top button