ОБЩЕСТВО

Дрогираният тираджия Господин изнагля брутално, хвърли цялата вина за смъртта на Стела на…

24-годишният Господин Господинов, който в сряда премаза и уби на място бургазлийката Стела Маринова, е намерил странно оправдание за автокасапницата на АМ „Тракия“.

Господинов е обвинил катаджиите, които са дошли на мястото на инцидента – на км 236 от АМ „Тракия“. Според него не са му взели правилно пробата, а и апаратите не отчитали правилно. Господин се кълне, че нито е приемал наркотици, нито алкохол, пише Флагман.

бг.

И за самата катастрофа били виновни полицаите, твърди Господин. Патрул бил спрян край мястото на инцидента и той се загледал, след което за секунда изпуснал волана и се забил в авариралия Форд на Стела Маринова.

В разпитите роднини на джигита с 21-те акта твърдят, че той пиел хапчета за страхова невроза, но не бил употребявал наркотици. Рецепта обаче не е представена до този момент.

Припомняме, че вчера Окръжният съд в Сливен остави Господинов в ареста. Мярката може да бъде обжалвана пред Бургаския апелативен съд, който ще заседава на 6 октомври.

За 7 октомври е насрочен големия протест пред Съдебната палата в Бургас, съобщиха организаторите. Те искат справедливост и максимално наказание за убиеца на момичето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button