ОБЩЕСТВО

Жестока трагедия! Известен актьор от “Холивуд“ и дъщерите му загинаха, след като самолетът им се разби ВИДЕО

Известният американски актьор Кристиан Оливър загина на 51 години, след като самолетът, с който той летял със семейството си, се разбил край бреговете на остров.

Оливър, участвал в Индиана Джоунс и филма „Speed ​​​​Racer“, загинал заедно с двете си дъщери на 10 и 12 години при самолетна катастрофа на Карибите, пише pink.rs.

Пилотът на самолета също загинал заедно с Оливър и децата му Мадита и Аник. Актьорът участва в няколко хита на големия екран, включително „Saved By The Bell“ и „Valkyrie“.

Ужасният инцидент е станал в четвъртък около обяд, близо до брега на Бекия. Малкият остров е част от Сейнт Винсент в Карибите.

Актьорът ще се появи посмъртно във филм, наречен „Forever Hold Your Peace“, чиито снимки спряха в края на декември. Режисьорът на филма, Ник Лайън, отдаде почит на звездата онлайн и написа:

„Говорихме да продуцираме филм заедно от години и най-накрая го направихме! Благодаря ви, че сте страхотен колега, актьор и приятел.“

Местни доклади казват, че той е пристигнал в Карибите с децата на 26 декември след снимките. Само два дни преди смъртта си Оливър публикува видео на тропически плаж с надпис: „Нека любовта управлява. Желая ви всичко най-добро през 2024 г.“

Съобщава се, че групата е била на път за Сейнт Лусия, когато самолетът им се е разбил малко след излитане от летище Бекия. Във видеото, заснето от случаен минувач, се чуват звуците от ужасна катастрофа заедно с „Самолетът се разби! Обадете се на бреговата охрана!“. През декември 2021 г. актьорът подаде молба за развод с бившата си съпруга, журналистката от Лос Анджелис Джесика Муроз.

Твърди се, че водата около мястото на катастрофата е само около 70 фута (около 21 м) и местните жители помогнали на службите за спешна помощ да претърсят района. Пилотът Робърт Сакс се свързал с кулата малко след излитането, за да ги информира, че самолетът има проблеми и се обръща. Според местни съобщения това е била последната комуникация от самолета.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button