МИСТЕРИИ

Замесиха Енджи Касабие в жестока измама, тя ги смачка със… СНИМКА

Името на Енджи Касабие бе замесено не за първи път в жестока измама, но този път популярната диетоложка не издържа и направи на пух и прах тези, които се опитват да си правят реклама и да мамят хората на неин гръб.

Този път е използвано не само името на диетоложката, която е помогнала на редица звезди да постигнат желаната форма, но и директно лицето й, което е особено нагло в случая. Фалшивата реклама, разбира се, е за добавка за отслабване!

Ето как отвърна самата Енджи Касабие на фалшивата реклама и за какво предупреди всичките си последователи и клиенти:

„️Уважаеми пациенти и клиенти на AND DIET by Angie Kassabie:

– Продукти предлагани извън моя официален уебсайт не се продават и не препоръчвам да купувате от тях!

– Разпространени мои фалшиви снимки с продукти, видеа създадени от изкуствен интелект и хора, които се представят, че продават продукти от мое име по телефон – не са упълномощени от мен и не ви препоръчвам да купувате от тях!

– Продуктите с моята марка AND DIET може да закупите единствено от моя уебсайт: www.angiekassabie.com, след консултация с мен – онлайн или на живо в моята клиника в Angie’s Health Hub!

– Допълнителна информация може да получите от моя екип на тел: 359 884 69 44 95

– Бъдете внимателни, когато неоторизирани сайтове, профили или хора ви предлагат хранителни добавки или часове за прегледи с д-р Енджи Касабие!

– Търсете надеждна информация за продуктите и връзка с д-р Енджи Касабие на уебсайт: www.angiekassabie.com и по телефона с моя екип 359 884 69 44 95″, информира Касабие и препоръчва на всички да бъдат внимателни онлайн.

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Замесиха Енджи Касабие в жестока измама, тя ги смачка със… СНИМКА

ПРОЧЕТИ

Back to top button