Филми и Сериали

Ивка Бейбе скандализира със секс признание, заговори за топки и… ВИДЕО Онлайн информация и резюме

Провокациите на Ивка Бейбе вече не изненадват никого, но това, което признава тунингованата брюнетка в скорошно видео, предизвика вълна от реакции в мрежата.

Причината е, че тя говори открито за това откога не е правила секс и как й се отразява това. Ще се изненадате от думите й.

„Ден 389 без секс, докарах коалта на автомивка, за да може поне нея някой да намокри“, се казва в скандалното видео, с което е ясно, че девойката с пишман силикона цели бързо да прикове вниманието в социалните мрежи.

Какво ще й донесе това обаче, ще почакаме, ще видим.

@ivkabeibe @Exclusive R Car Wash #ивкабейбе #ivkabeibepodcast #fyp #знаешкъдесъм #fyp ♬ original sound – Ivka Beibe ®

Ако така Ивка Бейбе е решила да си търси мъж, със сигурност ще пожъне интересни ситуации, за които вече сме сигурни, че няма как да не даде гласност.

Освен това, след като призна, че е на сухо от толкова време, добави и друго – че си търси мъж, но не за секс, а за да гледат заедно „Сам вкъщи“, а кадрите продължават с това, че след като е без секс, то поне тя ще се порадва на коледните топки.

@ivkabeibe Весела Коледа. Бейбета ️ #ивкабейбе #ivkabeibepodcast #fyp #ivkabeibe ♬ original sound – Ivka Beibe ®

The post Ивка Бейбе скандализира със секс признание, заговори за топки и… ВИДЕО appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Ивка Бейбе скандализира със секс признание, заговори за топки и… ВИДЕО представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Ивка Бейбе скандализира със секс признание, заговори за топки и… ВИДЕО Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Ивка Бейбе скандализира със секс признание, заговори за топки и… ВИДЕО Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button