ОБЩЕСТВО

Ицо Хазарта: Едни хора ще съсипят министър Гвоздейков

Редактор: Недко Петров

Стопкадър бТВ

Депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта заради професионалната си кариера на рап изпълнител певец, втрещи Цветанка Ризова с това, което предрече, че ще се случи с Георги Гвоздейков.

Последният прие да остане министър и в служебния кабинет, и заради това бе изключен от ПП-ДБ.

Георги бе един от най-близките ми хора в ПП. Имахме дълъг разговор преди да вземе това решение и според мен решението му не е правилно, но много ще се радвам да не съм прав, заяви в „Лице в лице“ Хазарта.

Неговата теза е, че има да се свърши една работа, която е за българските граждани, но според мен той няма да бъде оставен да я свърши, защото хората, които го ръководят в момента, са тези, които му съсипаха борбата за хеликоптер в продължение на една година, добави той.

Най-вероятното, което ще стане, тоест е ставало и с други политици, пак казвам, че много се надявам да не съм прав, но вече съм го виждал повече от две години, най-вероятното, което ще стане е, че след месец, месеци и нещо едни хора ще отидат при него и ще му кажат, че сега към тези договори трябва да се направя едни анекси. И едни пари да отидат, където ти кажем, защото ако не го направим, те ще пропаднат, заяви още народният представител по бТВ.

По този начин хем вече няма да е в „Продължаваме промяната“, хем вече няма и да е свършил работата, и ще го поставят в положение да трябва да загуби всичко или да си затвори очите. Така както си го правили много други колеги от различни партии. Аз държа на този човек, много ми е мъчно, че стана така и ще се радвам, ако постигне този успех, коментира Петров.

ПРОЧЕТИ

Back to top button