МИСТЕРИИ

Край на мистерията: Ваня Григорова призна какво общо има с партията на Радев Онлайн информация и резюме

Единственият ми досег с инициативата „Трети март“ е това, че аз я подписах заради искане за провеждане на референдум за това 3 март да остане национален празник. Това заяви Ваня Григорова, общински съветник от БСП по повод информацията, че „Трети март“ има потенциала да се превърне в партията на президента Румен Радев.

Потвърдено: Ражда се нова партия около Радев ГРАФИКА

„Не съм водила разговори по тази тема с президента или някой от неговото обкръжение, дори не съм сигурна дали партията наистина ще се случи. През последните няколко години няколкократно имаше такива податки за това, че г-н Радев ще прави някакъв политически проект, и досега това не се случи.

Аз се опасявам, че инерцията вече започва да се губи от негова страна“, коментира Григорова, цитирана от „Фокус“.

Огласиха името на партията на президента Радев, патриотично е!

На въпрос дали все пак би се отзовала, ако бъде поканена да участва в бъдещата (президентска) партия, тя отбеляза: „Ако някой ме покани, разбира се, че ще го изслушам, но ако по някакъв начин приоритетите ни се разминават, а към момента аз виждам това, опасявам се, че няма как да се хвърля в нещо, което не е моето.

Към момента такива разговори не са водени“.

The post Край на мистерията: Ваня Григорова призна какво общо има с партията на Радев appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Край на мистерията: Ваня Григорова призна какво общо има с партията на Радев представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Край на мистерията: Ваня Григорова призна какво общо има с партията на Радев Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Край на мистерията: Ваня Григорова призна какво общо има с партията на Радев Онлайн

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Край на мистерията: Ваня Григорова призна какво общо има с партията на Радев Онлайн информация и резюме

ПРОЧЕТИ

Back to top button