ОБЩЕСТВО

Масова чистка в центъра на София! Такова чудо рядко се вижда! Фотобомба в

Очаква се до края на седмицата да бъде пуснато движението в ремонтирания участък от жълтите павета. Става дума за отсечката между булевард „Васил Левски“ и преди кръстовището с улица „15-ти ноември“.

Уверението за срока даде преди дни зам.-кметът по строителството на Столичната община Ангел Джоргов, който направи проверка на довършителните работи.

Пренареждането в активните ленти за движение вече е приключено. Довършителни дейности има при връзката с ул. „15-ти ноември“. На 90% е положена пътната маркировка.

Това е поредното пренареждане на жълтите павета.

В последния работен ден репортер на засне уникална гледка именно в ремонтирания участък – тече трескава подготовка за поредното „откриване“ на жълтите павета.

Служителки, отговарящи за чистотата в София, са запретнали ръкави и с метли старателно почистват една от забележителностите на столицата.

„Такова нещо рядко се вижда“; „Доживях да стана свидетел на такава гледка“; „Е, то нали е в центъра на София! В крайните квартали така не се стараят“; „Доно поне този път ремонтът е качествен“ – това са само малка част от коментарите на жители и гости на столицата, станали свидетел на случващото се.

Снимки: Георги КОЛЕВ,
 

ПРОЧЕТИ

Back to top button