ЛЮБОПИТНО

“Медузообразно“ НЛО кръжи над военна база на САЩ ВИДЕО

Ново видео, което беше предоставено от изследователя по уфология Джереми Корбел, улавя обект, който изследователите нарекоха „НЛО-медуза“. 

Записът е направен над американска военна база с помощта на термокамера и развълнува както експерти, така и обикновени хора.

„То лети над водно тяло“, казва Корбел в интервю. „Казаха ми, че внезапно спира, слиза във водата и нищо не се случва в продължение на 17 минути.

 И ето го, това същество излиза от водата и излита под ъгъл от 45 градуса.

Разследващият журналист и режисьор Джеръми Корбел казва, че кадрите вероятно са истински въз основа на рисковете, които неговите източници са поели, като са му ги предоставили. 

Той също така заявява, че през 2018 г. на военните е било наредено да „преследват“ този мистериозен обект.

Откакто кадрите станаха достъпни, бившият анализатор на разузнаването на морската пехота на САЩ Майкъл Конкоски също изрази мнението си.

Той казва, че американските войски години наред са преследвали обекта в Ирак, но какво всъщност се е случило, остава загадка.

„Завършва като история за призраците в базата“, каза Конкоски. 

„Изглежда, че този обект изобщо не се опитва да ни заплаши. Някои морски пехотинци обаче бяха назначени да се опитат да го намерят с помощта на очила за нощно виждане. Търсиха го с помощта на други сензори и цялото налично оборудване.“

Засега няма ясни отговори на въпросите около това мистериозно НЛО. Някои експерти спекулират, че това може да е част от поредица от скорошни наблюдения на неидентифицирани обекти, които се разследват. 

Надяваме се, че по-подробни изследвания и анализи ще разкрият повече за тази мистериозна история.

ПРОЧЕТИ

Back to top button