ОБЩЕСТВО

Мрежата побесня от мерака на ген. Атанасов за шеф на НС: Вулгарно, цинично, арогантно

„НА ВСЕКИ ЩЕ НАМЕРИМ МЯСТО!!! Това е изявлението на Генерала /или Гнома/, на въпрос какво бил мислел за кандидатурата на Минчев.

С говорители като Генерала, на добрите сили не им трябват врагове“, това написа в личния си фейсбук профил бившата ПР-ка на „Продължаваме промяната“ (ПП) Диана Дамянова.

„Това изявление е толкова вулгарно, колко и е един политик с 6% одобрение и над 79 неодобрение, да „намира място“ комуто и да е.

Поне е ясно едно- позицията на първи човек, която  се канят да му отредят /Борисов каза, че и кон да издигнат, ще гласува за него, вероятно и депутатите от ПП така/, та тази  позиция е просто НАМИРАНЕ НА МЯСТО ….

за Генерала.

Спокойно, има много МЕСТА и не чак толкова много хора.

Ще ги уредите , пардон ще им намерите място, на всичките.

А ние наивниците, между тях и аз самата, които БЕЗПЛАТНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО, но с огромни надежди и любов ви направихме мястото под слънцето, та ние сега ще гледаме отдалеч как си намирате място.

Цялата идея за издигане на Генерала  начело на Народното събрание е една пародия, но когато самият той признае, че става дума за намиране на места, става истинска драма.

„Малко след изявлението на Минчев лидерът на ДСБ Атанас Атанасов бе помолен да коментира номинацията на колегата си за евровота и значението ѝ за председателското място в Народното събрание, на което той отговори лаконично: „На всеки ще намерим място под слънцето.“

Този цитат е от Дневник, на който имам всички основания да вярвам, не съм го чула с ушите си. Все още в мен остава надеждата да не го е казал….“, написа Диана Дамянова.

Ето и някои коментари под поста й:

Илияна Ценова: „Каза го и лично го чух! Цинизъм и арогантност! Никога не съм съжалявала толкова за избора си! Е, само първият път гласувах за тях и ми идва да се гръмна! Власт за лична употреба!“.

Венцислав Великов: „То Гнома на тая възраст явно е станал болезнено откровен и циничен“.

Ваньо Каменв: „Да, гномът е повече от отвратителен, но все пак модерната градска либералн левица си гласува за него, консистентно, тоест – на тях си им харесва такъв , какъвто е. Дето се вика – може да сме гнусни, но сме истински!“.

Мария Бояджиева: „Председателите на НС са освободени от таван на пенсиите. Въпросът е да се запише като такъв ….

Нелепо е че първият пост в държавата се определя от такива битовизми“.

Елана Спасова: „Като бивш член на ДСБ казвам, че това освен вулгарно е и признак на голяма простотия. Да си прогонил 2/3 от цялата си партия, за да трудоустроиш себе си и близките до теб не е само признак на лош вкус. Признак на арогантност, безочие и безнаказаност е.

Но ще дойде видовден. Винаги идва“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button