ИНЦИДЕНТИ

Още лоши новини за жената, пострадала при ада в “Дианабад“ в София

Пострадалата жена, блъсната от автобус в София, е с множество политравми – множество счупвания на таз, десен крак, ребра. Наложило се е по спешност ампутация на крака. Жената е в стабилно състояние. Това заяви д-р Станислав Милев от УМБАЛ „Света Анна“.

„Тя е контактна. Реагира на болки и вербални дразнения, но остава с опасност за живота. Предстоят още операция. Има опасност от ампутация и на ръката. Следващите 72 часа ще са ключови за оцеляването както на жената, така и да се прецени дали ръката ще оцелее. Освен това пострадалата е с черепно-мозъчна травма“, посочи д-р Милев.

По думите му на такъв тип пациент шансът да оцелее е минимален. Благодарение на реанимационния екип пациентката е жива“, посочи още той.

Припомняме, че жената, която бе блъсната от автобус в София е в тежко състояние и в момента се намира в болница „Света Анна“. 52-годишната жена е с ампутиран крак и с опасност за живота, съобщиха от болницата.

Екип воден от д-р Станислав Милев е оперирал по спешност жената, пострадала от катастрофата. Тя беше приета в реанимацията на УМБАЛ „Св. Анна“ с политравма (множество тежки фрактури на таза, единия крак и едната ръка). Наложило се е ампутация на крака. Тя е с опасност за живота, съобщиха от лечебното заведение в прессъобщение до медиите.

От началника на отдел „Безопасност на движението“ стана ясно, че на водача му прилошава, губи съзнание и навлиза в насрещното платно. „Имало е пресичаща жена. За жалост удря нея и се спира в два автомобила, които са били паркирани“, посочи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button