ОБЩЕСТВО

Проф. Витанов разкри с кой ход тънко ни биха шута за Шенген, оставаме с мазна баница в уста

Математикът проф. Николай Витанов, който ежедневно прави анализи на войните в Украйна и Близкия Изток, както и на ситуацията с коронавируса и грипа у нас, си взима почивка и ще се радва на идващите светли празници. 

Това обяви той в профила си в социалната мрежа. Ето какво споделя той:

„Тук е времето да започнат празниците и да спра с коментарите за тази година.

Празнувайте спокойно, Ковидът няма да ви развали празниците. Това си го знаехте отдавна.

Слушайте блажни приказки за успехи и възход и помнете: съдържанието на това е – тотална некадърност, а формата – мазна баничка. Гледайте и си правете класация, коя баничка е най-мазна покрай новата година. И като дойде новата година, пак ще е същото.

Същност: мижи да те лажим, форма: Кукленото шоу.

Чакаме шенгенското нашутване.

Ето ви част от него – парламента на Нидерландия не гласува ЗА влизането ни в Шенген – предложението не набра достатъчен брой гласове. Ама ве-ли-и-и-и-и-ка победа, късат си дрехите нашутените юнаци. И къде е великата победа? Няма решение ЗА приемането ни. Няма решение ЗА приемането ни и само по въздух.

Шут до шута, мила моя майно льо, а пинчер-бауцарите въртят насинени задници и бауцат за великата победа. Чакаме следващите шутове по въпроса. Гледаме, дали ще са гарнирани с афганистански „бежанци“.

Но-о-о-о, да гледаме от веселата страна на живота. Хайде весели празници и на 3 януари догодина коментарите ще продължат.“

ПРОЧЕТИ

Back to top button