ОБЩЕСТВО

Свалят гащите и почват! Скандални СНИМКИ 18 на разгонени британски двойки

Британците са известни със своята разюзданост и лекотата, с която захвърлят всякакви задръжки. Когато купонясват, го правят така, че да засрамят Содом и Гомор, а когато се разгорещят, се отдават на страстите независимо от това къде се намират.

В днешно време правенето на секс на публично място е доста рисково, тъй като навсякъде има охранителни камери, а всеки минувач е „въоръжен“ със смартфон. Двойките, заловени на калъп, могат да си навлекат сериозни неприятности с полицията.

Въпреки всичко това мнозина се отдават на страстта, където им падне. Продавачи, клиенти на ресторанти, родители с бебета и пътници във влакове стават ужасени свидетели на безсрамни секс сцени из цяла Великобритания.

„Дейли Стар“ показва селекция от някои от най-фрапиращите случаи.

Двойка прави секс на тезгяха на пицария „Доминос“

Даниела Хърст и Крейг Смит са наказани със забрана да излизат вечер, за да не могат да прекарват нощите заедно, след като са хванати да праят секс на тезгяха в пицария „Доминос“ през декември 2017 г. в Скарбъро, Северен Йоркшир. В интернет са разпространени кадри от камерите, придължаващи цели 18 минути.

Клатене във влака

Мъж заснел с телефона си жена, докато тя получава орални ласки във влак. Той се опитал да бъде дискретен, но тя го забелязала и му показала среден пръст. Жената била с широко разтворени крака, а пред нея бил коленичил мъж. Препдолага се, че случката е заснета във влак на линията London Northwestern Railway.

Романтика на паркинга

Напълно гола двойка беше заснета да кучешка поза на върха на многоетажен паркинг на гара в Бирмингам. Те са забелязани от офисите на намираща се наблизо сграда. Кадрите, разпространени в социалните мрежи, са от юли 2022 г.

Сесия в центъра на града

35-годишната Кели Казънс – майка на 4 деца и звезда в OnlyFans, лъсна във видео, клекнала пред 23-годишния Джо Фърби, когото дарява с орални ласки. Кадрите са заснети на Концертния площад в Бирмингам. Двамата са се признали за виновни пред съда през 2022 г. за непристойни действия на публично място. Фърби бил разпознат на кадрите от тогавашната си приятелка.

В тревата

Собственичка на къща в Блекбърн останала ужасена, когато погледнала през прозореца и видяла двойка да прави секс на тревата пред дома ѝ. Тя се обадила в полицията, съобщавайки за сексуално нападение, но когато униформените пристигнали, установили, че всичко е по взаимно съгласие. Тя трябвало да разделят двойката по средата на акта. Дамата вече била съдена за това, че си е показвала гърдите на публично място – в болница.

Двойка кръшкачи, спипани от куче

Мъж, разхождащ кучето си, заловил без да иска двойка кръшкачи на пътека на живописно място в Шотландия. Те били хванати на калъп върху купчина пънове. Кучкарят извикал полицията, която установила самоличността на двамата, както и факта, че мъжът живеел с дългогодишна партньорка. Двамата трябвало да платят глоба по 200 паунда, както и 100 паунда обезщетение на свидетеля.

На върха на скалата

През май 2022 г. разгорещена двойка избра да се отдаде на страстта на върха на скала по крайбрежието на Корнуол, мислейки че никой няма да ги види там. Те, обаче, били забелязани от клиенти на ресторант край плажа.

Порнозвезди се снимат пред надгробен камък

Двойка порно звезди предизвикаха вълна от възмущение, след като използваха гробище като своя снимачна площадка. 32-годишните Рейчъл Макинтайър и Джош Дънкан разгневиха потребителите със свое видео, на което се смеят и компрометират нечий надгробен камък. Рейчъл обяснява на последователите си в OnlyFans, че не вижда с какво нейните действия са неуважителни.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button