ОБЩЕСТВО

Скъсаха пагоните на гореща полицайка, въртяла любов с шефа си и наркобос СНИМКИ

Млада полицайка е уволнена, защото въртяла афера с нейния командващ офицер, който бил женен. Също така униформената е обвинена, че имала връзки с подземния свят.

24-годишната Кейтлин Хауърт от Западен Йоркшир, която работила в окръг Брадфорд, е отстранена от работа, след като полицията разкрила подозирана афера между нея и командващия й Даниел Грийнууд.

Хауърт била на 21 години по време на аферата, а Грийнууд, който също е отстранен, на 38 години по онова време.

Разследващите разкрили неуместния романс между колегите, след като започнали разследване срещу младата полицайка за връзка с наркобос.

Хауърт е обвинена, че е имала връзка с асоцииран с престъпния контингент. 

Полицайката има над 10 000 последователи в Инстаграм и редовно публикува свои пикантни снимки разголена.

Началник Грийнууд – командир на окръг Брадфорд, е в полицията на Западен Йоркшир от почти 20 години.

Назначеният за временен началник на мястото на Грийнууд уведомил колегите си какво се е случило. От своя страна те заявили, че са шокирани от отстраняването и на шефа им.

Бившият министър на вътрешните работи Суела Брейвърман въведе по-строги дисциплинарни процедури срещу служители, които не успяват да поддържат високи стандарти, включително „автоматично уволнение“ за всеки, признат за виновен в грубо нарушение.

„Всеки служител, който не е годен да носи униформа, трябва да бъде изгонен. Щетите, които могат да бъдат нанесени от нечестивите и некадърните, са неизчислими“, коментира пред Daily Mail министърът на полицията на Обединеното кралство Крис Филп.

Сега предстои Хауърт трябва да се яви пред магистратския съд на Йорк на 7 март.

ПРОЧЕТИ

Back to top button