Филми и Сериали

След болницата: Ива Софиянска смая с тази процедура за… Онлайн информация и резюме

Ива Софиянска не се сдържа и се похвали, че понеже е била много послушна през цялата година, е получила най-скъпия дар, който може да съществува – своето трето дете.

„Тази година явно съм слушала много на 08.10.2023 за трети път получих най-безценната гривна, която една жена може да сложи на ръката си. За Коледа пожелавам на всеки да изпита такова щастие! Благодаря на д-р Веселин Дяволов, д-р Елена Павлова и целия екип на Майчин Дом.

“, пише в скорошен пост щерката на бившия градоначалник на София Стефан Софиянски.

Преди броени часове пък брюнетката показа нагледно – на стори в Инстаграм профила си – как лекува розацеята си. За целта се е подложила на процедура, която никак, ама никак не изглежда безболезена.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от iva sofianska-bojkova (@sofianskabojkova)

Наскоро Ива Софиянска роди третото си дете, а малко след това бе тиражирана информация, че брюнетката е изпаднала в традиционната следродилна депресия, която в нейния случай не би трябвало да е нещо толкова непознато предвид бройката на децата.

Около Коледа Ива показа и на какви разкрасителни процедури се е подложила, за да си възстанови малко настроението и красотата. Видът на лицето й първоначално потресе мрежата.

The post След болницата: Ива Софиянска смая с тази процедура за… appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако След болницата: Ива Софиянска смая с тази процедура за… представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай След болницата: Ива Софиянска смая с тази процедура за… Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай След болницата: Ива Софиянска смая с тази процедура за… Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button