ОБЩЕСТВО

Спартак започна тренировки с 23-ма и без нови играчи

Снимка Фейсбук, ФК Спартак

Отборът на Спартак Варна стартира зимната си подготовка тази вечер без нови попълнения. Точно в 19:18 часа треньорът Васил Петров изведе „соколите“ за първо занимание на стадион „Спартак“.

В него се включиха 23 футболисти, от които четирима вратари – Георги Георгиев, Никола Виденов, Стефан Петков и Денислав Жеков. Един от основните играчи на варненци – Ромеш Ивей ще се присъедини към тима от утре.

На 13 януари Васил Петров ще изведе своите в първа проверка срещу Фратрия, като при лоши атмосферни условия и невъзможност за двубой на естествен терен, проверката ще се изиграе от дублиращия отбор. На 20 януари „соколите“ срещат Дунав Русе в Албена.

От 21 януари пък започва лагерът в Анталия, а на 24-ти е контролата срещу руския Ротор Волгоград. За 27-и е предвидена среща с Навбахор, а за 31-ви – с Женис.

На 3 февруари Спартак излиза срещу друг руски тим – ФК Оренбург, а след завръщането у нас е последната проверка на 10 февруари срещу Черноморец Балчик. Преди нея спартаклии ще представят официално отбора си за пролетния полусезон във Втора лига.

Сезонът във Втора лига се подновява на 17-и февруари, като в 21-ия кръг Спартак приема Черноморец (Бургас). Соколите са втори в класирането, на 5 точки от върха.

ПРОЧЕТИ

Back to top button