ЛЮБОПИТНО

Страховито: Чистач в училище запечата призрак на ВИДЕО

Събитията, които се случиха в средното училище Кинг във Флорида, привлякоха вниманието на потребителите в мрежата, след като беше публикувано видео, в което портиер твърди, че го преследва „призрак“.

Тази случка предизвика голям отзвук, тъй като училището някога е било построено на мястото на старо гробище, съобщава „Дейли Стар“.

На записа се вижда как чистачът се обръща към червен балон и съобщава, че чувства, че го следва. Заслужава да се отбележи, че кадрите показват как балонът се движи самостоятелно и следва портиера по училищните коридори.

Тъмна фигура също се вижда за част от секундата, добавяйки към мистерията на инцидента.

Очевидецът, заснел видеото, не може да скрие емоциите си и бяга ужасен от мястото. Освен това чистачът твърди, че подобни явления са се случвали на много негови бивши колеги.

Съобщава се, че преди това на територията на гимназията е открито бивше гробище, където са били погребани между 250 и 268 души през 1940-те и 50-те години. Мястото е отбелязано в документите на училищния район, но е забравено с времето.

Интернет потребителите също обръщат внимание това загадъчно събитие, призовавайки ловците на духове да се намесят и да разрешат мистерията. В резултат на това видеото получи огромен брой гледания. Училищните власти не са коментирали случая.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button