МИСТЕРИИ

Страшни обиди и закани си разменят Георги Христов и Цитиридис, циркът е пълен СКРИЙНШОТ

Отношенията между Николаос Цитиридис и естрадната легенда Георги Христов минават всякакви граници. Неотдавна гръка се оплака, че е тормозен от изпълнителя на „Черно и бяло“, който му звънял мъртво пиян посред нощ. 

Скандалът се задълбочава и дори можем да кажем, че ескалира с последната изцепка на двамата. Те си размениха остри реплики на лично съобщение във „Фейсбук“, а единият пожела на другия да умре от СПИН.

 

Виждаме как Георги Христов е звънял на цитиридис, а след това пише: „Достойно. Евтино, но за боклука“. Ответната реакция е шокираща, тъй като бившият водещ му пожелава нещо отвратително. „Дано да умреш от СПИН“, гласят думите му Георги Христов. 

Някои хора обвиняват Николаос, че е човек на хумора, а не знае как да реагира на подобна случка. Други пък категорично не одобряват поведението на певеца и си го обясняват единствено с проблема му с алкохола, който не е тайна вече за никого. 

Със сигурност скандалът между двамата няма да утихне с този разговор. Предстои да видим кой пръв ще си изпусне нервите и как ще се изложат пред феновете си.

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Страшни обиди и закани си разменят Георги Христов и Цитиридис, циркът е пълен СКРИЙНШОТ

ПРОЧЕТИ

Back to top button