Филми и Сериали

Поискаха да помачкат млекоцентралите на ТВ водеща СНИМКА Онлайн информация и резюме

Спортната телевизионна водеща на Би Би Си Ема Луиз Джоунс сподели отвратително директно съобщение, което е получила от акаунт в социалните мрежи.

За съжаление, това не е нищо ново за бляскавата водеща на BBC Sport, която често споделя странните коментари и силно сексуализираните съобщения, които получава в своите платформи.

Тя го направи отново в петък след една молба, която само може да предизвика съжаление.

Въпросният чудак казал на Ема в лично съобщение в Instagram: „Просто искам да намачкам огромните ти млекоцентрали“, като 48 часа по-късно съобщението било последвано от ново, което само гласяло „моля те“.

Ема сподели съобщението в своята история в Instagram, заедно с емоджи с плачещо лице и емотикон със смеещо се лице. 

33-годишната често се подиграва на своите последователи, които са достатъчно нагли, за да й изпращат съобщения с мисли, които със сигурност е по-добре да запазят за себе си.

По-рано Ема пожела „по-малко възбудена“ 2024 г. на своите 411 000 последователи, но въпреки това те си остават все така нахално безсрамни в нападките си. 

Телевизионният успех на Ема, която преди това е работила в радио, дойде с хиляди на брой последователи в социалните медии. Въпреки непристойните предложения, които получава, Ема не се свени и да се шегува с богатите си активи, като по-рано разкри, че циците й са толкова големи, че понякога натиска клаксона на колата си с тях, докато шофира.

The post Поискаха да помачкат млекоцентралите на ТВ водеща СНИМКА appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Поискаха да помачкат млекоцентралите на ТВ водеща СНИМКА представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Поискаха да помачкат млекоцентралите на ТВ водеща СНИМКА Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Поискаха да помачкат млекоцентралите на ТВ водеща СНИМКА Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button