ОБЩЕСТВО

Тези министри ще предадат Главчев! Хаос тегне над България до 2030 г. TV

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи астрологична прогноза на кабинета „Главчев“ и по-специално на новия служебен премиер. По думите й Главчев успява със здрава ръка.

„Кратката характеристика за Димитър Главчев, десетият служебен премиер на България, ни разкрива човек дарен е с бърз и остър ум. Умел е във всяка рутинна работа.

Внася ред и в най-хаотичната и неясна ситуация. Отлично се справя с парите и всичко материално в живота.

Умението да оценява бързо нещата с истинската им стойност е неговата най-голяма дарба. Затова незаменим във всички области на банковото дело и финансите. Добре се сработва в нова среда, положителна предпоставка за работата на създаденото от него служебно правителство“, каза Алена, цитирана от „Труд“.

Ето какво още заяви тя:

Кабинетът „Главчев“ ще е успешен, ако премиерът държи със здрава ръка работата на министрите си, ежедневно ги контролира и не допуска импровизации, заради изявена меркантилна податливост на някои от тях, която, бързо разкрита, ще урони още в началото авторитета не толкова на правителството, а на премиера. Това е най-сериозното предупреждение за работата на този служебен кабинет.

Композитна карта на клетвата на служебното правителство на 9 април и изборите на 9 юни

Противоречие в този кабинет ще е противопоставянето на два асцедента, единият съгласно композитната дата е в Рак, знак, милееш за родината си, но в друга композитна карта за управлението на служебното правителство е в Лъв. Натрапчив или приглушен, но ще има разнобой между затвореността и обвързаността с традициите при Рака и егото и желанието за блясък при Лъва.

Това означава, че някои от министрите ще говорят повече отколкото ще работят. Кои са те – ще ги разпознаете по постоянното им присъствие в медиите.

Клетвата, съгласно личната година на България е положена в час, който подтиква падналите от власт управници към действия, предимно непочтени, които ще направят и невъзможното, за да си върнат властта и продължат с личното си материално облагодетелстване. Времето на „шарлатанията“, както президента Радев нарече ПП, не е приключило.

Хаос до 2030 г.
Указите на президента – неподходящ избор на ден и час
Влияние на плеяда от планети в дом на кармичните болести

Румен Радев отново изненада с ден и час за указите.

Вероятно заради професията му при президента Румен Радев градежът е разруха, унищожението е победа и път към възхода. За първи път виждам звездна карта свързана с политика, като тази получена на 9 април, 7.45 ч., когато президентът е подписал трите указа.

Радев отново изненада народа ни с неподходящ ден и час. Астрологично правилно беше да ги издаде късно вечерта на предишния ден, за да бъде избегнато влиянието на плеяда от планети в дом на кармичните болести и неочаквани проблеми, които тепърва ще се проявят в държавата ни и ще вредят и на народа, и на управляващите, заради неподходящия избор на Радев.

Каква полза да спазва буквата на закона, след като нанася такава сериозна вреда на България чрез астрологично неподходящия час и ден за подпис на въпросните укази.

По този начин се затвърждава астрологичната заложба България да продължи да е в хаоса, трудностите, проблемите поне до 2030 година.

Предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
Докато се гласува с тези машини, изборът неизбежно ще е манипулиран

Денят на изборите 2 в 1 е на кармична разплата и засилване на омразата.

Избори и честност обичайно са като въздуха и водата, сливат се в едно, но в хоризонта, а той винаги е недостижим. Що се отнася до България, докато се гласува с тези машини, изборът неизбежно ще е манипулиран.

Бих приела, че изборите ще са честни, едва когато видя изборен резултат отредил на ППДБ не повече от 10 процента, колкото е все още реалната им гласоподавателна тежест.

По-високият резултат на тази коалиция, като мое астрологично изчисление, потвърдено и от К. Петков в изтеклия запис, ще е категорично свидетелство за манипулация, но ако народът стои безхаберен, пасивен и отвратен от политиците, сам ще си заслужи същите хора да му чертаят делника и бъднините.

Денят на изборите – 9 юни, за България съгласно датата е на създаване 27.10.679 г., е ден носител на емоции в думи и в поведение, както в деня, така и като бъдещи действия, предопределени от изборния ден.

По притеснителното е, че денят е на кармична разплата и засилване на омразата и противопоставянето между поколенията, но без рационална, градивна основа, а на инат, на слепи емоции за което ни известява присъствието на Плутон в дома на семейството, който ще подтиква не само към семейна агресия, но и към агресия към всеки и всичко ненамерило разбиране между поколенията.

В съчетание със заложеното в годината за България агресията ще се увеличава, а последиците от нея ще озадачават всички, защото често няма да се разбира причината за самоцелната и проява.

Тълкуването на датата на България, съгласно вибрация на настоящата година за нашата родина, е обвързана отново с емоции и двойна кармична разплата, но не между държавата и народа, а между политическите формации, които не могат да си простят разглобяването на сглобката и ще направят и невъзможното за удобни за бъдещото им управление измами при гласуването.

Композитната карта между изборния ден и датата на раждане на България отново изкарва на преден план емоциите, което означава, че гласуването ще е подчинено на любов-омраза, млади-стари, а не на разум и потвърждение на кармичната разплата между поколенията, при която неизвестното до преди десетина дни желание на по-младите да мъстят на по-зрелите поколения, вече е изяснено от Лока Фортуна, а тя ни казва, че наследените, но рязко попарени заради предсрочните избори материални стремежи, ще са водещи в предсрочния вот и заради тях драмите между поколенията ще се задълбочават.

Най-неприятният аспект е присъствието на Лока Фортуна, планетата на материалното щастие в дома на парите. Желанието за добруването на народа е изразено само на думи, а сега вече даже и думите ги няма – сякаш народа ни го няма, водещ е стремежа към лично облагодетелстване, а България кучета я яли.

Съдбата на парламентарно представените в 49-ия парламент партии
Силите в Народното събрание (НС) ще се пренаредят

Пренареждане на силите в НС ще има, но дали ще е свързано само с по-ниска позиция на ППДБ, стига изборите да са условно честни, завишаване на резултата на „Възраждане“, както и „Има такъв народ“ (ИТН) или отпадането на ИТН от 50-ото НС, е твърде рано да се каже.

Не е изключено ППДБ, въпреки че изборните машини са емоционално привързани към тази коалиция, когато установят, че реалните им гласоподаватели са твърде малко и се пръкне съмнението откъде са се появили толкова виртуални, може да решат да се слеят с някои от новородените партийки и коалиции.

За съжаление тези личности и формации, които биха донесли положителна промяна на България, сякаш се притесниха и уплашиха и забравиха да говорят за участие в изборите.

ГЕРБ-СДС

Коалицията между стабилна партия и труп на политически покойник е подвластна на две композитни звездни карти, които изискват анализ и осъзнатост.

Датата 9.6.2024 ни разкрива, че двете партии няма да работят в синхрон, всяка ще дърпа хора към себе си и разнобоят наближава. Личната им година е на кармична разплата, веднъж между двете партии, втори път и с народа и България, но градивен анализ няма да направят, за да избегнат заложеното.

Месецът и денят им носи трудности, които ще се окажат непреодолими и най-изненадващото е, че съществува предпоставката да се разминат с първото място като коалиция на европейските избори. Изненадващ е този аспект, имайки предвид стабилното място на ГЕРБ във вътрешен план.

Каквото и да се случи, развитието е добро за Мария Габриел. Борисов намери начин да се освободи от нейното притесняващо го присъствие, а тази жена отказа да приеме думите ми, за последен път написани през декември, че “никой не възприема ротацията на Денков с Габриел сериозно.

Тя е по-скоро оправданието пред гласувалите за ГЕРБ, спечелила изборите. А и да се успокои Габриел, че не е употребена и забравена”. Лошо е, когато егото потиска разума.

ПП-ДБ

Композитната карта на коалицията е носител на емоция и непочтеност, в стремежа си да управляват отново, при това само те, заради увереността, че и този път няма да загубят подкрепата на невидимият си господар, въпреки злините, които причиниха на България и на народа ни, или може би точно заради тях. Вибрация на на годината им е носител на привидно желание за стабилност уж за народа и България, но всъщност единствено за тях.

Денят 9.6.2024 г. им носи привидно полезни, но всъщност вредни за тях в дългосрочен план обвързаности, които дори и да им помогнат да спечелят нужния им процент за участие в управлението, бързо ще ги провалят.

Изборните машини ще им придадат гласове взети от други партии, което може да ги задържи известно време във властта, до следващото им падение, а то няма да закъснее. Индивидуалните характеристиките на изборния ден за ППДБ ни подсказват да очакваме нови предсрочни избори.

ДПС

Вибрацията на личната година им носи изискване за съдбовно подчинение, за оставане в руслото на пътеката, по която вървят в момента. Вървеж без напрежение.

Денят 9.6.2024 г. е носител на неуправляеми емоции на ДПС в този ден, който за партията е на кармична разплата с другите партии, дори и с ГЕРБ-СДС, а това ни подсказва възможност за криза по между им.

“Възраждане”

 Общата вибрация на “Възраждане” през 2024 г. е носител на общителност, познанства, остро говорене, но без осмисляне на думите, което им вреди. Умереното говорене привлича съмишленици.

На 9.6.2024 г. очакваните резултати или по-големият им успех зависят от новите членове и обвързаности, които надали ще станат известни на обществото. Емоционална им чувствителност по време на кампанията и в изборния ден е крайно изявена, но умереното говорене привлича по-широката подкрепа.

ИТН

Партията ще спечели, ако се стреми към стабилност, хармония, бърза корекция на грешките, защото от случайна, но язвителна дума могат да си докарат непропорционално голяма вреда.

На 9.6.2024 г. ИТН са в лична година на кармична разплата, в месец и в ден на глобална промяна, която може да бъде негативна или позитивна в зависимост единствено от техните действия. Позитивната промяна не само ще ги задържи в НС, но и ще увеличи техните народни представители, негативната ще ги лиши от участие в 50-ото НС. На късмет да не разчитат.

БСП

През април БСП навлиза в лична година на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, което е знак, че или им е необходима пълна вътрешно партийна промяна на хората заемащи лидерските позиции или ще търпят сривове, до степен на сериозна загуба на гласове.

Не вярвам да се случи, но често планетарните аспекти поднасят изненади. В този случай ще са негативни.

Изборният ден 9.6.2024 г. носи на БСП непредвидими трудности, заради прибързани действия, думи и критични изказвания, които могат да си спестят, но заради месецът и денят с еднаква вибрация няма да искат да го сторят.

С работещ парламент
По-ожесточена предизборната кампания отвсякога

Ожесточена е мека дума за предизборната кампания с работещ НС. Ще бъде свирепа и отвращаваща избирателите. Хаосът ще е водещ в работата на народните представители в този период подлютен с надлъгване, упреци, декларации кой от кого е по-честен, и кой по-измамник.

Сякаш нарочно се работи за ниска избирателна активност, от което печелят ГЕРБ и ДПС, но изборните машини са на страната на ППДБ, тъй че силите са уравновесени.

Предизборната кампания през май ще привлече целия негативизъм на провалените, но устремените да си върнат властта ППДБ, която загубиха заради алчност и арогантност, а също и на всяка цена да излъчат и да бъдат избрани техни евродепутати, каквито нямат.

ПРОЧЕТИ

Back to top button