ОБЩЕСТВО

УНИАН: Баба Ванга е казала кога ще свърши войната в Украйна и Путин ще бъде убит

Войната в Украйна започна на 24 февруари 2022 година и оттогава насам мнозина си задават въпроса кога ще бъде сложен край на кръвопролитията. Украинската информационна агенция УНИАН събра – според описанието – „най-точните прогнози“ на астролози, езотерици и ясновидци, сред които изпъква и името на известната българска пророчица Вангелия Пандева Гущерова, известна като Баба Ванга.

Тези, които дешифрират пророчествата й, твърдят, че Ванга е знаела кога ще свърши войната в Украйна. Тя е вярвала, че боевете продължат около две години, т.

е. до 2024 година, и ще спрат, „когато осмият се възкачи на трона“.

Не е известно със сигурност кой е „осмият“, но може би това дори не е човек, а събитие, за което дори не подозираме – значението на такава прогноза за 2024 година за Украйна ще стане ясно по-късно, отбелязва агенцията, цитирана от „Фокус“.

През ноември списание LADBible публикува статия, в която изброи четири от най-важните предсказания на Баба Ванга за 2024 година: убийство на руския президент Владимир Путин, увеличаване на терористичните атаки в Европа, биологични атаки, мащабна икономическа криза.

Друг известен астролог, алхимик и поет – Мишел Нострадамус, описва в своите четиристишия много събития, които в крайна сметка са се сбъднали през вековете. Трудно е да се дешифрират точните му предсказания за Украйна, но историците дават като пример пророчество, в което Нострадамус твърди, че конфликтът ще продължи седем месеца, след което ще прерасне в голям конфликт – Третата световна война.

ПРОЧЕТИ

Back to top button