Филми и Сериали

Държавният секретар на САЩ поздравява България за Националния празник Онлайн информация и резюме

кадър: Нова тв

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен поздрави България за Националния празник. В изявление, публикувано на страницата на Държавния департамент, Блинкен изтъква, че страната му дълбоко цени над 120 години дипломатически отношения с България. И посочва, че партньорството, базирано на споделени демократични идеали, насърчава мира и просперитета на двете страни и допринася за единството и сигурността на Европа и трансатлантическата общност.

„Признаваме ангажимента на България за задълбочаването на интеграцията в европейските институции, осигуряването на енергийна сигурност и икономическа жизнеспособност и засилването на партньорството ѝ със съюзниците от НАТО.

Обединени сме в усилията си в подкрепа на Украйна и народа ѝ в борбата им да защитят страната и свободата си от военната агресия на Кремъл. Очаквам с нетърпение бъдещо партньорство в насърчаването на по-сигурно, проспериращо и справедливо бъдеще за нашите две свободолюбиви нации“, заявява Антъни Блинкен, държавен секретар на САЩ, допълва БНТ.

The post Държавният секретар на САЩ поздравява България за Националния празник appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Държавният секретар на САЩ поздравява България за Националния празник представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Държавният секретар на САЩ поздравява България за Националния празник Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Държавният секретар на САЩ поздравява България за Националния празник Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button