МИСТЕРИИ

2500-годишен тибетски текст описва к0р0н@вирус@ и п@ндемият@

2500-годишен тибетски текст описва к0р0н@вирус@ и п@ндемият@ …


Преди 2 500 години, в Тибет е написан медицински трактат, който съдържа изненадващо модерно описание на вещество, което причинява епидемия от белодробни заболявания.

Заявява се, че е кръгъл и има тъпи разширения, което е подобно на описанието на коронавируса.

Според ръкописа, наречен Гюд-Джи, който е на около 2 500 години, по това време, лекарите в Тибет и Хималаите разбрали причината за масова епидемия и дори описали веществото, което причинява подобни епидемии.

72084134 600x434 - 2500-годишен тибетски текст описва к0р0н@вирус@ и п@ндемият@

Според индийския уебсайт Deccan Herald, този ръкопис съдържа медицинска информация и размисли за вероятните причини за заболявания.

Наскоро е открито, че описаната в него епидемия е много подобна на съвременното огнище на к0р0н@вирусна инфекция. В текста, тази епидемия се нарича Nyen Rim.

x1 1 600x179 - 2500-годишен тибетски текст описва к0р0н@вирус@ и п@ндемият@

Текстът започва с описание, че в Ерата на Кали Юга хората стават прекалено алчни, държат се неправилно, егоистично и злоупотребяват с духовни сили, борят се за религии, заплахи за война и смесване на вещества, за да унищожат живота на хората и животните.

Проверка по рама

Това поведение нарушава духовния свят и света на Дакини (света на боговете и богините), което в крайна сметка води до факта, че епидемиите започват да се разпространяват сред хората чрез дишането, което бързо става в масово явление (пандемии).

Тези, които стават жертва на Nyen Rim, изпитват белодробни проблеми, задух, кашлица, болки в корема, треска, изпотяване, слабост, тъмно акне по тялото и инфекция в червата, която води до кървава диария.

Четете още: Астроном предполага, че коронавирусът се появява на Земята от метеорит

Това, което следва, са изненадващи съобщения, че веществото, причиняващо това състояние, е кръгло и има „тъпи разширения“. Ако се погледне к0р0н@вирус@ през микроскоп, той изглежда точно така. Но, преди 2 500 години не е имало микроскопи.

Как древните тибетци биха могли да знаят за това …?

2 1 600x296 - 2500-годишен тибетски текст описва к0р0н@вирус@ и п@ндемият@

Текстът показва, че това вещество навлиза в човешкото тяло през горния слой на кожата и след това в мускулните тъкани, кръвоносните канали, костите и се разпространява до жизненоважни органи.

То може също да влезе в тялото през очите, ушите, устата, носа, аналния канал и уретрата. Посочено е, че най-често прониква през устата и носа, следователно, за да се предпазят, хората трябва да носят маски (!).

В тибетския текст, разбира се, това вещество не се нарича „вирус“, а се нарича с термина „tre tre ho“ . Написано е, че човек не може да го види, и че той се движи с висока скорост (като мълния) и се състои от „елементи на огън и вятър“.

Магазин за Акумулатори
3 1 600x369 - 2500-годишен тибетски текст описва к0р0н@вирус@ и п@ндемият@

За да се излекува човек от болестта, причинена от това вещество, е необходимо да му се дават различни специални билки и да се четат мантри.

Билките се приемат под формата на отвари, прахове, хапчета, пасти, тоници и лечебна бира. Благословени амулети са завързвани около врата на пациента, за да се предотвратят други болести.

Също така, рецептата за лечение включва предотвратяване на паника и умствена яснота, защото нервността и безпокойството карат инфекцията да се разпространи още повече.

Будистки монах от 8-ми век, на име Шантидева, казва:

“Ако проблемът може да бъде решен, не се притеснявайте. Ако проблемът не може да бъде решен, не се притеснявайте. Тревогата няма да реши никакъв проблем.”

Всичко това е много интересно и провокира възникването на много въпроси …


Като читател на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в официалните Фейсбук групи и страници, за да обсъждате загадки, наука и актуални въпроси с мислещи хора от цял свят.

https://www.facebook.com/hiddentruth.site

https://www.facebook.com/groups/623212178054534

ПРОЧЕТИ

Back to top button