ОБЩЕСТВО

Слави разкри какъв СМС е получил от Кирил Петков за ареста на Борисов

След дълго отсъствие тази вечер Слави Трифонов се появи на екран в собствената си телевизия във времето, в което се излъчва „Вечерното Шоу на Слави“. От много време негов водещ е Иво Сиромахов.

Вчера обаче има промяна. Слави се появи в ново предаване, което преди дни самият той представи.

Неговото име е “ Нещо лично“.

Ето как започна първият брой, като зад кадър е гласът на Тошко Йорданов:

-Слави Трифонов: „Каква е целта на цялото това начинание, в което само аз съм сниман, а ти седиш отстрани, усмихваш се и не те дават камерите? Каква е целта на всичко това?“.

-Тошко Йорданов: „Целта е, ако се получи разбира се, един откровен разговор, в който хората, в някаква степен, да научат през какво минахме, ако им е интересно. Ако не им е интересно, няма да го гледат.  А виждаме само теб, защото ти си всичко, което сме правили. Да кажем 95 процента, останалите 5 процента сме едни „малки нещастни пчелички”.

-Слави Трифонов: „Това не е вярно, а е и адски задължаващо! В основата на всяка работа стои екип. Това е абсолютен факт. Не може да се направи от един човек. Един човек може да стои на върха, да управлява, да бъде част от този екип, но основното е да има екип! А защо трябва да бъда усмихнат? Аз много често се усмихвам, въпреки, че не ми личи. Аз съм си усмихнат! Не изглеждам усмихнат, но съм такъв“!.

ПРОЧЕТИ

Back to top button