ПОЛИТИКА

Борисов с неочаквана прогноза за изборите, покани ПП на мач ВИДЕО

По време на среща на Младежи ГЕРБ Бойко Борисов отправи специално предупреждение към младежите да не си позволяват да шофират след употреба на алкохол на предстоящите предизборни обиколки.

„Имаме могъщ враг. Откраднаха огромни количества пари в услуга на Руската федерация. Както КГБ работи, никой не работи.

Ще ви съшият, ще ви изловят. От днес сте отговорни и пред партията и пред обществото“, заяви той.

Борисов обяви Кирил и Асен за вампири, обеща да покаже разтърсващо писмо НА ЖИВО

„Ще ви търсят компромати, ще ви бият по тази тема изключително много“, допълни той.

Борисов коментира и предстоящите избори и прогнозите, че „Продължаваме промяната“ (ПП) може и да не са втори. „Аз не мисля, че ще сте втори. Възходът на „Възраждане“ е сериозен и мисля, че ще ги победят.

„Формула ние и ДПС не съществува“, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

От трето място нататък вече е изолацията. Сиреч народът не ги харесва. Каквото ни отреди народът като роля и да кажем искаме ли тези големи групи хора да работят в една посока за благосъстоянието или искаме да продължи войната межеу тези големи групи хора“, посочи той.

„Планът за възстановяване само в България не е дошъл. Милиарди стоят там“, обясни бившият премиер.

Той коментира и договора с „Газпром“: „С „Газпром“ ние повече не трябва да имаме работа. Щях да го направя обаче по различен начин. Когато си подсигуря танкерите, тогава щях да скоча“.

По думите му, ако бившите управляващи са го послушали за тока, цените нямало да отидат във въздуха. 

„Сега най-голямото удоволствие ми е, когато гледам бТВ и Мика Зайкова чертае схемите. Тя така ясно и точно ги казва. Така е, не мога да го оборя“, сподели той.

В края на срещата Борисов получи подарък от младите си съпартийци – футболна топка и фланелка с автографи на членове на партията. „Затова ги каним ПП-тата да се запишат в турнира за ветерани в края на месеца. Вярно, те са по-млади, но рано ги пенсионираха. Да покажем, че и там са по-слаби“, пошегува се той.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button