РЕЦЕПТИ

Цецо от „Игри на волята“ влюбен до уши в участничка от „Амазонките“

Цецо от „Игри на волята“ влюбен до уши в участничка от „Амазонките“

 Любов е пламнала в „Игри на волята“, пише  „България днес“.

 

Още в първите дни на шоуто, което се снима през лятото, Цветелин е луднал по една от дамите от племето на „Амазонките“. 3а това издаде и един от лидерите на „Гладиаторите“ Пеньо Гатевски, или просто Гатьо. В епизода излъчен преди няколко дни, личният охранител призна, че човек от племето му е хлътнал по една от дамите.

 

„Цецо е метнал око на една от „Амазонките“. Няма да издавам обаче повече“, каза с намигване към камерата Гатьо. Избраницата на „гладиатора“ е красивата и млада Цвети. Тя е на 22 години. Цвети е световен шампион за 2021 година по калистеника. Мацката е самоука и е единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже Двамата ce xapecaлu още на кастингите на формата.

 

И Цецо, и Цвети, имат тежка съдба – губят родител. Майката на Станева почива, когато е едва на 6 г. 25-годишният предприемач Цветелин пък е загубил баща си – нещо, което преобръща живота му.

 

„Игри на волята“ се слави като предаването, в което редица срещат голямата любов. Въпреки че шоуто не е тип „Ерrенът“, не са двама или трима, които намират сродната си душа край арената. Миналата година най-добрата ни фигуристка Александра Фейгин откри любовта точно в предаването. Докато течаха снимките, спортистката се залюби с плувеца Георги. Двамата още са заедно, а връзката им постоянно се задълбочава.

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button