ОБЩЕСТВО

Извънредно! Директорът на “Лукойл“ е загинал при мистериозни обстоятелства СНИМКА

Равил Маганов, председател на борда на директорите на „Лукойл“, е открит мъртъв на територията на Централната клинична болница на президентската администрация, предаде БГНЕС. Разследващите органи работят на място, за да установят причините за смъртта му.

По информация той е паднал от прозореца на Централната клинична болница в западната част на Москва и е загинал на място. Това съобщиха правоохранителните органи.

„Инцидентът е станал около 07:00 ч. московско време в Централната клинична болница на улица „Маршал Тимошенко“. Мъжът е паднал от прозореца на шестия етаж и е починал в резултат на нараняванията си. Причините и обстоятелствата за случилото се са в процес на установяване.

Според съобщения в медиите, Равил Маганов, председател на съвета на директорите на петролната компания „Лукойл“, е бил на лечение във въпросната болница.

Той е поредният шеф в руския „Лукойл“, който умира в рамките на година при загадъчни обстоятелства. От началото на 2022 г. различни служители и на газовите компании „Новатек“ и „Газпром“ бяха открити мъртви. Версиите на разследващите бяха самоубийство или убийство.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button