ОБЩЕСТВО

Константин Тилев: Всичко, което правят политиците, води до задънен сокак

Редактор: Александър Дечев

Кадър: „Нова телевизия“

Журналистът Константин Тилев заяви, че не смята, че нещо може да се промени след изборите в неделя.

„Всичко е изприказвано за изборите. Оттук нататък остава да отидем и да гласуваме. Какво ще излезе от всичко това? Отговорът ми е „нищо“.

Защото това е тъжната истина. Нашите скъпи избраници отново ще влязат в големия красив хол на Народното събрание и отново  ще се размагаричат. Тоест, ще има отново раздаване на крошета, текмета и всякакви такива полуполитически, полупопулистки… изобщо всичко в България е полу-. Прийоми, които просто ще трябва да показват на голямата аудитория колко са велики тези народни избраници, колко са умни, колко са находчиви в словесните си излияния“, каза той в предаването „Пресечна точка“ по „Нова телевизия“.

„И всъщност чрез това, че сме гласували за тях, си заслужавало. Но всъщност резултатът ще бъде нищо. Едно глухо, тъпо, за съжаление, и много провинциално нищо. Така работи у нас демократичната система. Защото противопоставяния има и по другите места на света. Тук просто имаме едно глупаво българско противопоставяне, което води до политически топик. Задънен сокак. Всички, които се изказват, призовават да се разбират, но в същото време главатарите казват: „Ама какво ще си помислят нашите избиратели, ако се разберем с онези, към които сме изливали канчета с помия“. Пак ще гласуват за вас, и пак няма да има никакъв резултат. Тоест, вашето съществуване е безсмислено“, категоричен бе журналистът.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������