ЛЮБОПИТНО

Кошмар ще споходи 2 зодии тази есен

С настъпването на есента животът на две зодии ще се промени тотално и ще се превърне в истински ад, вещаят астролозите. 

Страдание за 2 зодии през есента

Есенното равноденствие ще сложи началото на много мъки, през които ще трябва да преминат представителите на тези знаци. 

Очакват ги проблеми. Кой от какво обаче да внимава? В следващите редове ще ви разкрием кои са двете зодии, които са застрашени от тежки проблеми и как може да се справят с част от тях.

Тамара Глоба: Тази зодия ще се къпе в пари до 2026 г.

Лъв

Добрите дни за Лъвовете остават на стенд бай. Положението им се утежнява от факта, че тази година есенното равноденствие се пада в началото на сезона на Везните – а този знак наистина не обича дисбаланса. Следователно всяко „препятствие“ в живота на лъвовете ще се превърне в истинска катастрофа.

Астролозите смятат, че представителите на тази зодия трябва да се приготвят, че плановете и мечтите им ще бъдат разбити като крехка метална ваза. Трябва да преминете през този период сами, не очаквайте помощ от близките си.

Скорпион

При Скорпионите също всички проблеми ще се отключат в началото на равноденствието на 23 септември. Тогава те ще ескалират и всичко около тях ще започне да се руши. Скорпионите ще трябва да плащат за грешки от миналото. 

Според астролозите представителите на този знак са бъркали много в миналото. Сега ще трябва да се изправят пред последствията от всички необмислени действия. Ще научите труден урок, защото, ако не си извадите правилните изводи, следващият път ударът на съдбата ще ви донесе повече болка. 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button