ЛЮБОПИТНО

Мистерия в небето на Великобритания: Всички се питат какво излиза от този облак това СНИМКИ

Странно, подобно на научна фантастика събитие, което се случи в северната част на Глостършър във Великобритания вечерта на 10 септември, остави хората в недоумение, пише Glasnews.bg.

Местните жители видяха мистериозен обект, излитащ от облак, като нещо от научнофантастичен филм. Мнозина в социалните мрежи се чудеха какво точно е това. Един кадър показва дълъг облак над покривите с повтарящи се мълнии в него.

 Тогава свидетели на събитията видели как от облака внезапно излетял обект. Много хора спекулираха, че трябва да е „НЛО“, съобщава Mirror.

Цял екран

Снимка: GloucestershireLive

Цял екран

Снимка: GloucestershireLive

Марк Рейви от Longlevens, който засне зловещата сцена, каза: „Има обект, който лети отляво надясно от облака. Не знам какво е… някакви идеи?“

Друг свидетел, известен като RavenWolf, направи няколко снимки на облака и каза: „Бурята не се чу и ние също забелязахме външни странни аномалии в небето. Обектът, който виждате, трябва да е твърд, защото мълнията не го прави прозрачен като облаците“.

Докато Джеф Мейс вярваше, че отговорът на загадката е по-скоро „земен“, отколкото извънземен: „Гледах целия епизод на Abbeymead и гледах как самолетът лети наляво и надясно покрай облака и също летеше към и далеч от облака. „Предполагам, че това е вярно. Беше самолет от метеорологична служба, който изследваше необичайни метеорологични явления.“

Съобщава се, че това явление често се нарича вътрешнооблачна мълния, при която светкавицата остава изцяло в облака. Същият инцидент беше наблюдаван и в части от Уест Мидландс, Уелс и Югозапад.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button