РЕЦЕПТИ

Сашка Васева: Лили Иванова ми предложи помощ


02 Октомври 2023, 15:00
Лили Иванова ми предложи помощ и това ми даде морални сили, призна Сашка Васева пред „Телеграф“. Случката станала миналата година на фестивала „Пирин фолк“ в Сандански.
„Не съм лекар, но с каквото мога да помогна, ще опитам да направя всичко, казала примата на своята колежка. Съпругът на Сашка Васева, Христо Бакърджиев, поясни пред „Телеграф“: „Лили Иванова се обади, когато бяхме в Сандански миналата година на фестивала. И предложи своята помощ директно на мен. После я свързах със Сашка. Тя предложи своята тотална подкрепа. За нас това беше много ободряващо и вдъхновяващо. Лили Иванова предложи да се видим и да мислим в тази насока за това какво и как може да помогне. Подкрепата бе морална, което за нас е много. Каза ни, че винаги, когато искаме, можем да се обадим, да се срещнем и говорим. Предложи своята помощ за всичко, което е по силите й, за всякакви неща без ограничение“.
Христо Бакърджиев допълни: „Малко бяха хората от тези среди, които се обадиха за подкрепа. Васко Лазаров от нейния минал живот много се застъпваше и говореше какво може да помогне. Те повечето хора нямаха възможност, а и не сме очаквали конкретно да помогнат освен морална подкрепа, което е много важно за нас“.
Сашка Васева каза: „Преминах през много тежки неща, но преминах с помощта на Всемогъщия“. Тя поясни: „За мен всеки един храм е свят, защото хората отиват там да изповядат душата си. Моята религия е чиста, директно към Създателя. Трябват ни посредници. Христос е много важен за християните, Буда е много важен за будистите, Мохамед е много важен за мохамеданите. Това са хора, които са много свети и са посредници между хората и Бога. Хората са натрупали грехове и заради тези грехове Бог не може да ги чуе. А посредниците правят така, че Бог да ги чуе. В моя случай преминах много изпитания и разбрах, че най-добрата връзка е директната – душата, насочена директно към Единствения. Тогава нещата се получават много бързо и откровено“.

И допълва: „Най-важната връзка е с Всемогъщия. Той може всичко, но човек трябва да разбере и да се обърне навътре в себе си, към сърцето. И да разбере на кой господар се кланя на парите или на Създателя. Това са две различни неща“.


Певицата поясни още: „Отивам на генерален преглед в Мюнхен, да се види какво е състоянието на мозъка на скенер. На база на това ще се заключи какво последно може да се направи. Засега се развива перфектно, но този скенер ще покаже какво“. Резултатите ще станат ясни след около десетина дни, уточни съпругът на звездата.

sent-news

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK

HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+

Google+

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button