ОБЩЕСТВО

Супер скандал! Въоръженият държавен служител Николай Едрев отново размахва оръжие по границата!

Скандалният служител на БАБХ Николай Едрев отново се прави на гангстер на ГКПП “Капитан Андреево“. Смешното човече, очевидно има някакъв психологически проблем, и силни комплекси, които не желае да реши. По-лошото е, че Николай Едрев не просто ходи с пистолет и заплашва хората, но и се представя, като най-близкия човек на президента Румен Радев.

В прав текст той многократно е споменавал, хвалейки се, че е лично назначение на държавния глава и няма кой да го пипне дори с малък пръст.

Нека припомним, че преди два месеца името на Николай Едрев нашумя из медиите, след като той отново се правеше на Чък Норис по границата, като всяваше смут и съвсем реално пречеше на нормалното функциониране на граничния пункт.

Тогава той причини брутален скандал, като поведението му заплаши дори да спре работата на пункта и създаде съвсем реални условия за дипломатически скандал между България и Турция. Тогава той, заедно с министър Христанов и техния канадски гуру Кирил Петков съобщиха, че се борят с мафията, макар и към днешна дата и на децата да е ясно, че те просто се опитваха и продължават да се опитват да овладеят един бизнес, в който имат ясно изразени частни интереси.

Нека само припомним, че съпругата на бившия зам. министър на земеделието Иван Христанов, е собственик на поне десет фирми, работещи точно в ресора, за който нейния съпруг отговаряше в Министерството на земеделието. Вече изглеждат абсурдно смешни хвалбите на Кирил Петков и Асен Василев за борбата им с „плодовете и зеленчуците“ по границата, тъй като дори и към този момент те използват лица, като Николай Едрев за да овладеят възможно най-много позиции в бизнеса им по интереси.

Към момента вече също е напълно ясно, че конкретно лицето Николай Едрев се е вкопал и кадрува чрез свои хора в митницата на ГКПП „Капитан Андреево“, Гранична полиция, както и в ред други институции функциониращи там. В доказателство на същото е че Едрев е оказал брутален натиск върху шефа на митница Бургас от името на Президента и е успял да върне на ГКПП Капитан Андреево двама свой верни митничари които да обслужват интересите му.

В същото време според информация на нашата медия, Румен Радев нямал никакво специално отношение към Николай Едрев и бил готов да разкара тази скандална фигура от държавна позиция, но това в крайна сметка не се случило а напротив след смяната на властта той бе назначен като член на борда на държавнтото Автомагистрали ЕАД където получава сладка заплата от около 10 000лв месечно , служебен автомобил и още куп екстри.

Кой е тайният покривител на своеволията на Едрев и благодарение на кого той се държи и чувства като недосегаем предстои да бъде оповестено скоро. Не е ясно доколко отговорните фактори в държавата са наясно с поведението и фриволията на този човек но фактите са, че един психически неуравновесен мъж продължава да се разхожда с пистолет на кръста и да командори държавни институции, като „Митници“ и Гранична полиция. Същевременно Едрев продължава да има доста силни позиции в БАБХ, като дори си позволява да дава нареждания лично на министъра на земеделието Явор Гечев.

В заключение трябва да кажем, че случая „Николай Едрев“ е само поредният скандален случай, в който очевадно си личи, как властта, съсредоточена в президентската институция и реализирана чрез служебния кабинет на Гълъб Донев се отнася изключително пасивно към брутални истории, които имат потенциала да взривят цялата държава. “Радев и приятели” трябва обаче добре да знаят, че докато продължават да толерират подобни хора, не само че няма да се случи никаква промяна, но и че предстои много скоро и те да поемат по пътя на своите стотици безотговорни предшественици.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button