ЛЮБОПИТНО

Внимавайте с тези зодии, задължително ще ви предадат при първа възможност

Характерът на хората, родени под тези знаци на Зодиака, е поразителен! За собствена изгода те са готови да стигнат дори до предателство. Точно затова е добре винаги да сте нащрек с тях.

Разбира се, характерът и поведението на един човек не зависят от Звездите, защото всичко се решава от ситуацията и обстоятелствата. Но притежаването на определени черти, разбира се, е свързано със знаците на Зодиака.

Астролозите определят четири зодии като най-големите предатели на Зодиака. Те ще ви забият нож в гърба, без да им мигне окото. И няма да изпитат никакво чувство на вина от стореното! 

Ето с кои зодии трябва да сте особено внимателни и винаги да си отваряте очите на четири в компанията им: 

Скорпион

Този представител на стихията Вода е свикнал да постига целите си по всякакъв начин. Затова не разчитайте на помощ в трудни моменти, ако вие и Скорпионът имате една и съща мечта. Както уверяват астролозите, хората, родени под този зодиакален знак, се възползват от слабостта на другите, за да победят.

Разбира се, не всички Скорпиони са зли и жестоки, много от тях са предани съпрузи и любящи партньори. Но с „непознати“ разговорът винаги е изключително кратък.

Стрелец

Лесно се палят и също толкова лесно се отказват в най-важния момент. Стрелците много често играят за публиката и не по-зле от Раците крият истинските си емоции и мисли. Може да изглежда, че познавате много добре човек, роден под този зодиакален знак, но всъщност това не е така.

Стрелците са пълна загадка и мнозина не могат да повярват, че са способни на предателство. Астролозите обаче уверяват: струва си да общувате с тях възможно най-внимателно! 

Лъв

Благородни и красиви, горди и мъдри… Чудите се как ли са попаднали в тази класация?

Според наблюденията на астролозите, представителите на тази зодия всъщност са много притеснени за собствения си комфорт и репутация. Ако не сте член на семейството им или техен любим, най-вероятно няма да си мръднат пръста, за да ви помогнат. Т

ези представители на огнената стихия се оттеглят веднага, щом разберат, че играта започва да загрубява.

В по-голямата си част образът им на надеждни и хладнокръвни хора е само илюзия, защото Лъвовете са доста егоистични. 

Риби

Мечтателните Рибки също попадат в тази класация, но не защото са коварни и зли, а просто защото са различни.

В повечето случаи дори няма да разберат, че са извършили предателство, само защото първоначално са виждали ситуацията по съвсем различен начин. И дори ако по-късно им споделите огорчението си от действията им, не е на 100% сигурно, че ще ви разберат.

Освен това, както отбелязват експертите, тези представители на водната стихия имат много фино настроена вътрешна аларма. Те не обичат да поемат рискове и ще „изплуват“ и при най-малкото подозрение за нещо гнило, оставяйки ви сами да се справите с проблемите. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button