ЛАЙФСТАЙЛ

Алекс Богданска показа мезонета си за близо половин милион, ще паднете ВИДЕО

Алекс Богданска най-накрая направи това, което си беше наумила още в периода, в който призна в канала си, че с Дани Петканов са пред раздяла заради непреодолими различия, най-основната от които бе именно тази с апартамента.

Тогава моделката заяви, че иска да има свой собствен апартамент, което прозвуча на Дани твърде неприемливо, при условие че двамата са семейство – към онзи момент. Днес обаче, думите са вече факт – Богданска е собственик на луксозен мезонет, който нямаше търпение да покаже на всички. Мезонетът е за близо 500 000 лева!

От видеото, качено в You Tube канала й се виждат всички етапи от ремонта на бъдещия й дом, който тя е успяла да придаде в завършен вид точно в края на миналата година, за да може да посрещне в него родителите си и брат си, и заедно да посрещнат Коледа в новия й дом.

Видеото вече има над 100 000 преглеждания!

Става ясно, че Богданска е разчитала изцяло на интериорна фирма, за да създаде всичко така, както го иска. В дома й има, включително и стая за снимки, където тя ще пребивава най-често, сигурни сме.

Любопитна подробност, която нямаше как да не направи впечатление е, че синът й Габриел няма собствена стая в просторния дом на майка си, а самата тя обясни, че детето още спи при нея, затова втората спалня засега се ползва за фотосесии и други инстаграм ангажименти. Докога ще е такова положението обаче, ще почакаме, ще видим.

ПРОЧЕТИ

Back to top button