ЛАЙФСТАЙЛ

Алекс Сърчаджиева е новата водеща на “Аз обичам България“, другата изненада е…

bTV възражда стари, позабравени формати, които обикновено досега се свързваха с Нова телевизия, а изненадате от началото на следващата година определено ще са сериозни.

В пролетния тв сезон медията ще заложи на играта, в която два отбора демонстрират знания на тема „Родина“ – „Аз обичам България“, както и на танцовото риалити шоу „Dancing Stars“, което вървя от 2008 до 2014 година, но след това спря излъчването си.

Големият въпрос – кой ще води тези две предавания, остава отворен или това бе досега.

Голямата изненада е Александра Сърчаджиева, която ще заеме мястото на досегашната водеща на формата през годините Евелина Павлова в „Аз обичам България“, пише „Филтър“.

Актрисата, която води всяка събота и „Животът по действителен случай“ по bTV, ще е лицето на патриотичната игра. Двете предавания се записват предварително, но въпреки това на Алекс няма да ѝ е никак лесно, тъй като тя ще трябва да съчетава тези ангажименти с театралните представления, в които участва. И докато за „Аз обичам България“ всичко е ясно, то за „Dancing Stars“ нещата не стоят точно така.

Продуцентите се колебаят между две популярни дами, на които да поверят предаването. Едната е Алекс Богданска, а другата – Зейнеб Маджурова, но коя ще надделее, предстои да разберем, става ясно още от изданието.

ПРОЧЕТИ

Back to top button