ЛАЙФСТАЙЛ

Асен Блатечки най-после показа новата си жена! Намериха прилика с първата му СНИМКА

Асен Блатечки показа любимата си банкерка, след като дълго време избягваше да афишира в публичното пространство връзката си. Дамата се казва Елеонора Янакиева и отново е червенокоса, както повечето жени в живота на актьора. Явно Блатечки е привлечен като магнит към жени с рижа коса.

Майката на първото му дете, актрисата и режисьор Катерина Горанова, също е с ярки червени коси.

Диляна Попова, майката на сина на Блатечки, обаче нямаше червенокос период, когато бе заедно с актьора. Сега пак е ред на огнения цвят, коментират наблюдатели.

За пръв път сега Блатечки пусна из социалните мрежи селфи с Елеонора. То е направено от нея на плажа във Варна, където тези дни актьорът имаше представление.

Според светски хроникьори Елеонора често придружава любимия си актьор, когато има участия из страната. Сега в морската столица представлението, в което участва Блатечки, се нарича „Ревност“.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Asen Blatechki (@asenblatechky)

Но ако се вярва на запознати, то в живота нито актьорът, нито банкерката проявяват ярки форми на ревността. След Варна Блатечки замина за Мюнхен през уикенда, където имаше представление.

Запознати твърдят, че Янакиева дълги години е била банкерка в офиса на голяма банка, а сега работи като финансист на една от големите фирми в хранително-вкусовата промишленост, най-вече в бизнеса с растителни масла, пише „Телеграф“. 

Явно добре е приета в артистичните среди, но доскоро избягваше да я снимат с любимия.

Блатечки и Янакиева живеят заедно в апартамент в центъра на столицата. Тя споделя неговото увлечение по рокерския стил и страстта му по моторите. Както и Асен, Елеонора също обича да се облича в оригинални кожени дрехи.

Слушат рок музика, но засега тя не е забелязвана да фучи из столичните улици самостоятелно на мотор, твърдят светски хроникьори с нрав да наблюдават всичко из улиците на града. Затова пък един от моторите на звездата има много удобна задна седалка, на която той вози своята банкерка.

ПРОЧЕТИ

Back to top button