ЛАЙФСТАЙЛ

Атанас Лазаров призна за раздялата на Благо Георгиев и Ивана 

Раздялата на Благо Георгиев и Ивана всъщност не се оказа точно раздяла, а явно нещо моментно, защото към днешна дата двамата са все така щастливи заедно, каквито потвърждения имаме и от профилите им в социалните мрежи.

Докато това стане ясно обаче, за разпространението на „раздялата“ между двамата бе сочено името на популярния пр експерт Атанас Лазаров, който има над 20 години опит зад гърла си. За да разберем какво точно се е случило, се свързахме лично с него.

„Не съм писал, разспостранявал или информирал медиите за раздялата на най-коментираната, най-харесваната и най-сочената с пръст светска двойка.

 Заявявам позицията си ясно и категорично“, сподели Лазаров. И добави:

„Винаги съм бил положително настроен към тях двамата и никога не бих излял негативни новини по техен адрес. Познавам Благой Георигев от 15 години и винаги съм помагал, и бил в готовност да бъда полезен. Почитател съм на максимата – „това, което не искаш на теб да се случи, не го прави на другите!“ Не бих се забъркал в подобен скандал!

Убеден съм, че не е моя работа като професионалист, не бих се забъркал в подобни ситуации. Това е лоша енергия, която не искам да попивам и приемам. Журналистите ми звънят лично на мен и питат. Бях длъжен да проверя и защитя. Лично звъннах на Благой Георгиев, за да питам за „раздялата“ и получих отговор: No comment! Оттук нататък медиите си интерпретираха по свой начин. 

Не съм аз автор на „раздялата“, нито пък бих желал да бъде замесвано името ми в нереални новини. Хубаво е пишещите журналисти от няколко източника да черпят информация и в повечето случаи имат 1 час време до приключване на редакцията на броя. В такава ситуация за един час не са в състояние да прозвънят, проучат и напишат. Важен е тиража и броя читатели.

ПРОЧЕТИ

Back to top button